Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Hospodárské noviny: Ztratily písmeno Ř!

Tomu se říká chyba na titulní straně!
Tomu se říká chyba na titulní straně!  (Autor: Reprofoto)
Autor: jos - 
25. ledna 2010
12:54

AKTUALIZOVÁNO: Odborníci na masmédia, kteří tvrdí, že další tištěné noviny na trhu nemají šanci, se nestačí divit! V pondělí totiž vyšly Hospodárské noviny!

Překvapeni ale byli určitě také předplatitelé Hospodářských novin! Že najdou v poštovní schránce Hospodárské noviny, to asi nečekali. Hrají ve společnosti od pondělka prim Slováci? Nebo jen došlo k trapné tiskové chybě?

Ano, písmenko Ř je hodně zvláštní a často nadělá vrásky zejména při slovním projevu, ale to přeci ještě neznamená, že ho vyškrtneme ze slova hospodářské, že?

Co se děje v Hospodářských novinách? Martin Denemark, který má v Hospodářských novinách na starosti komunikaci s tiskárnou, přiznal, že chyba vznikla v redakci. "Stalo se to technickým nedopatřením. Samozřejmě víme, kdo je za to zodpovědný, ale nemám důvod to sdělovat. Byly ale učiněny kroky, aby se to neopakovalo," řekl Denemark a dodal, že případné potrestání viníka je věcí šéfredaktora.

djaba ( 26. ledna 2010 20:51 )

Přátelé ,dobrý reklamní trik. Noviny s chybou jdou na odbyt lépe,každý to chce mít doma.

hrom1 ( 26. ledna 2010 06:43 )

není jediného čísla Blesku, kde by nebyla "bota" jak jarmara. Tak přestaňte ukazovat na druhé a to hovno si raději utřete sami.

mouse ( 25. ledna 2010 14:15 )

kde vidíš "prihlásiť sa"? Já vidím všude jen "přihlásit"

k2010 ( 25. ledna 2010 14:07 )

napadení záchranáři se bouří !!!! Máme dost urážek a napadání :.. více na www.rescue112.cz nebo jsme také .. diskuze na serveru facebook.com !!!!!Staň se fanouškem na facebook.com , napis co si myslíš o napadání zdarvotníků agresory a opilci či narkomany...více na facebook .com!!

k2010 ( 25. ledna 2010 13:58 )

Nový portál na Českém internetu: www.rescue112.cz , víme víc o této kauze !! -rozhodně doporučuji dnes on-line s....napadenými záchranáři Zdrav.záchranářský portál Novinka **

Zobrazit celou diskusi