Sobota 30. března 2024
Svátek slaví Arnošt, zítra Kvido
Oblačno 18°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Brutální hit Vánoc: Plyšáci, které přejelo auto!

Autor: Tereza Hořínková - 
11. listopadu 2009
05:00

Vypouklé krvavé oko, vyvalená střeva, rozpláclé zvířecí tělíčko... Tak to jsou plyšáci, které právě přejelo auto! Příšerné? Asi jak pro koho! Plyšové hračky Roadkilltoys jsou totiž hitem letošních Vánoc!

Plyšáci si už získali své fanoušky ve Velké Británii a teď dobývají i Německo! Jak dopadnou v České republice?

Tak to tu snad ještě nebylo! Plyšák, kterému vylézají střeva, protože ho přejel bezohledný řidič. A rodiče malých dětí se začínají děsit. „Co to proboha je? Doufám jen, že si o tohle moje dítě nenapíše k Ježíškovi,“ zhrozila se Dana Kubátová (45) z Prahy. „Součástí balení je dokonce i identifikační známka, která se dává nebožtíkům v márnici,“ řekl Blesku dovozce hraček Martin Svoboda s tím, že v balíčku samozřejmě nesmí chybět úmrtní list zvířátka, kde se přesně dovíte, kde a kdy váš plyšák uhynul.

Jako první ze série Roadkilltoys se narodil (přesněji uhynul) medvídek Škublík, pak se objevil zajíček Zmáčklík a posledním v této řadě je ježeček Flíček. „V nejbližší době dorazí do krámu novinka z této série, zvířátko bobr,“ informoval Svoboda s tím, že první ze série, ježek, má velmi zajímavý příběh. Jeho smrt je opravdu exkluzivní. Zahynul totiž pod koly jednoho z vozů F1. Život mu konkrétně vzala honda Jensona Buttona na anglickém okruhu Silverstone v době zahřívacího kola.

A kolik si mají rodiče za tohoto plyšáka připravit? „U nás stojí každé zvířátko stejně, 750 Kč a zákazník si k tomu musí připočítat 80 Kč za poštovné, celý plyšák pak vyjde na 830 Kč,“ dodal Svoboda.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

djaba ( 11. listopadu 2009 16:54 )

Kde se do dá koupit v akci ? Od každého by koupil dětem aspoň dva.Budou připraveny na skvělé upoutávky typu - Nemyslíš zaplatíš.A vůbec do života se jim to taky hodí.

respektk ( 11. listopadu 2009 14:48 )

Pochybuju, že se pan prezident či jiní politici budou touto blbostí zabývat. Na trhu je daleko víc nechutných hraček a tadyto je spíše k smíchu než že by to bylo nějak pohoršující pro děti. A to by hlavně už museli i zakázat televizi.. A raději budu přehlížet tyto moderní výstřednosti než mít zase totalitu. Nemyslíte?

sakra ( 11. listopadu 2009 13:11 )

Tomu se říká "výchova nové generace". To skutečně, ale skutečně za "totalitní ČSSR opravdu, ale opravdu nebylo. Tak co politici? Není už konečně čas alespoň jedinkrát zasáhnout? Já zapomínám, že vše "řídí" neviditelná ruka trhu, že pane prezidente.

respektk ( 11. listopadu 2009 08:02 )

Vtipně brutální.....

Zobrazit celou diskusi