Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Letadlo spadlo kvůli svatební kytici

Ilustr. foto
Ilustr. foto  (Autor: Sport)
Autor: ČTK, jos - 
15. července 2009
14:20

Svatební tradice, kdy nevěsta hází svoji kytici mezi nesezdané svatebčanky, v sobotu skončila v Itálii leteckým neštěstím.

Nevěsta se ženichem si na svoji romantickou svatbu v Toskánsku objednali letadélko, které mělo přeletět nad svatebčany a shodit dolů nevěstinu kytici. Nicméně kytice se zachytila v motoru letadla, které vzápětí začalo hořet, vybouchlo a zřítilo se.

Policie v nedalekém městě Piombino dnes informovala, že pilot utrpěl lehké zranění a člověk, který z letadla kytici shazoval, má několik zlomenin.
Ženich a nevěsta v letadélku nebyli.

gogo ( 16. července 2009 15:52 )

Píši, že nevěsta v letadle nebyla, ale oni píší že se jedná o svatební tradici, kdy nevěsta hází svoji kytici mezi nesezdané svatebčanky.... Ale ono je to úplně jedno, je to celé na hlavu .... Vzhůru za dalšími nesmysly... Máte ráda Saturnina ? Uvádění příběhů na pravou míru ?

teris ( 16. července 2009 14:42 )

Pokud jsem si správně přečetla článek tak nevěsta neházela kytici, ale novomanželé si objednao letadlo, které nad svatebčany mělo přeletět a kytici shodit dolů.... Příště by to chtělo pozorněji číst...

gogo ( 16. července 2009 08:21 )

dlouho nebylo ... 1) nevěsta házela kytici ale v letadle nebyla .... 2) kytice se házela z letadla takže se nemohla dostat do motoru... 3) letadlo po zásahu pugétem začalo hořet ! 4) aby si čtenář užil tak dokonce vybuchlo ! 5) a aby to bylo ještě napínavější : zřítilo se ! 6) a nejlepší nakonec : všichni to přežili ! Doporučuji v tomto místě okamžitě postavit kapličku a organisovat procesí. Protože takový zázrak by se neměl nechat komerčně nevyužitý !

anasyi ( 15. července 2009 12:15 )

a nebyla to ponorka?Nespletli se?

cert ( 15. července 2009 11:09 )

Oni shazovali tu kytici z tryskového letadla?

Zobrazit celou diskusi