Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

VIDEO - Vymoženost pro líné páníčky: Pračka psů

Pračka pro psy
Pračka pro psy  (Autor: YouTube.com)
Autor: INT, šim - 
16. května 2009
22:12

VIDEO: Jistě se vám již stalo, že jste se z procházky se svým čtyřnohým miláčkem vrátili se zaneřáděnými packami. Nyní je tu pomoc pro vás i pro vašeho psa. Unikátní vynález – pračka pro psy.

Během půlhodinového pracího programu se z vašeho špinavého zvířátka opět stane mazlíček. Na francouzském trhu se objevil výrobek jménem Dog-O-Matic (v překladu něco jako psautomatka). Francouzský vynálezce Romain Jarry (31) doufá, že svůj vynález již brzy představí i ve Velké Británii. Ve svém rodišti, městečku St. Max (nedaleko Nancy), se svou psautomatkou již slaví nemalé úspěchy.

Rozhodnete-li se do veřejné psí prádelny vydat, můžete si vybrat ze tří velikostí – které jsou přesně šité na míru vašemu pejskovi.

“Vyprat psa trvá většinou pár minut. Nejdéle trvá sušení. A pes ani nevypadá příliš znuděně. Prostě tam jen tak sedí a čeká, až bude moci jít ven,” popisuje prací proces vynálezce Jarry.

likvidator ( 17. května 2009 04:09 )

to jsou teda nápady! pokud je někdo línej se starat o psa, tak ať si ho raději nepořizuje! Mytí pacek po procházce je to nejmenší - mnohem více času zaberou procházky, hraní se psem a jiná péče a ne nějaké mytí tlapek či koupání psa. Nehledě na pocity, které ten pes má v tak malém uzavřeném prostoru - ani tento pes nevypadal nějak nadšeně, nemluvě o těch, kteří se vody bojí jak čert kříže...

Zobrazit celou diskusi