Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Ženy mají rok od roku větší prsa!

Autor: Famous, oj - 
14. dubna 2009
06:28

Informace, se kterou přišel americký list New York Times, se může zdát jako sen většiny mužů. Podle zpráv od největších výrobců podprsenek V USA ženám za posledních deset let přibylo na objemu hrudníku!

„V posledních letech se rok co rok mění velikost nejoblíbenějších podprsenek. Dokonce jsme museli přidat mezi konfekční velikosti i dříve nadměrné,“ potvrzují zástupci společnosti Wacoal America, která hraje na americkém trhu s podprsenkami prim.

Zatímco začátkem devadesátých let zvětšovaly průměry prodaných podprsenek tisíce žen, které si nechávaly voperovat silikonové implantáty, teď za to můžou s největší pravděpodobností zblázněné hormony – ať už za nimi stojí antikoncepce, nebo estrogeny, které se dostávají do zdrojů pitné vody.

Američanky ale i Evropanky si za stále větší a větší košíčky ale můžou částečně i samy – nezdravou stravou plnou hamburgerů a hranolek. „Prsa obsahují značné množství tuku, takže se přírůstek na váze velmi rychle projeví. A nejde přitom jen o nezdravé jídlo, ale také o stále větší oblibu alkoholu u žen, který je také velmi kalorický,“ hlásá už několik let odbornice na výživu Jane Clark.

lucrecia ( 13. dubna 2009 21:44 )

To maji zeny asi od te doby,co maji plasticke chirurgie dostatek solnych roztoku a silikonovych nahrazek.

kov3 ( 13. dubna 2009 21:08 )

pekne si to napisal, moja rec....

babca ( 13. dubna 2009 19:29 )

Milousek ma zrejme dobry postreh, zenam se totiz cim dal vic rozsiruji zada a tim nabyvaji na hornim objemu, ten americky pruzkum to jenom dokazuje a vizaz americanek take. Kdyby mel ten pruzkum k dispozici obe miry, jak horni, tak spodni- pod prsy, ktere se pouzivaji k cislovani podprsenek, tak by zrejme vyslo najevo, ze dnesni zeny prsa ztraceji a navic je v Americe trend, ze mit prsa je neslusne, spravna zenska se musi preci co nejvic podobat muzum, ve vsem.

milousek ( 13. dubna 2009 15:25 )

prosim vas,kde to je?hned se tam vypravim-ja mam totiz opacny dojem-mnoho zen se cim dal tim vic blizi (co se tyka prsou) nam muzum

james ( 13. dubna 2009 12:43 )

Evoluce má také své kladné stránky. Toto je jedna z nich. Krásná ženská prsa jsou nádherná záležitost.

Zobrazit celou diskusi