Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Tři děti utekly rodičům: Chtěly mít svatbu v Africe!

Svatební cesta Anny-Leny (7, uprostřed) a Miky (6, vpravo) skončila na policejní stanici
Svatební cesta Anny-Leny (7, uprostřed) a Miky (6, vpravo) skončila na policejní stanici  (Autor: profimedia.cz)
Autor: INT, shp - 
7. ledna 2009
05:00

Láska nezná hranic a díky ní je možné překonat jakékoliv problémy. Třeba i cestu na jiný kontinent bez peněz. Přesně to si myslela dětská trojice z německého Hannoveru.

"Ženich" Mika (6) a "nevěsta" Anna-Lena (7) se chtěli vzít v Africe. Jako svědka si s sebou vzali Annu-Bell (5). Jejich cesta skončila prohlídkou policejní stanice na nádraží v Hannoveru.

Všechny děti pocházejí ze stejné rodiny. Matka sester Anny-Leny a Anny-Bell je novou družkou rozvedeného Mikova otce. Přátelství starších dětí brzy přerostlo v dětskou zamilovanost. Společně s mladší sestrou Anny-Leny se tak děti vydaly 1. ledna brzy ráno na cestu do slunné Afriky, kde se chtěly vzít. Děti si s sebou vzaly sluneční brýle, plavky a vybavení na pláž a trochu lehkého oblečení, neboť mířily do teplých krajin. Na cestu měly také zásoby jídla.

Z domu v Langenhagenu na okraji Hannoveru odešla trojice v době, kdy oba rodiče ještě spali. Tramvají děti dojely na hlavní nádraží v Hannoveru, odkud chtěly využít spoj na letiště. Na železniční stanici si ale trojice cestovatelů všiml železniční personál a upozornil policii.

Dvěma policistům se pak podařilo dětem vysvětlit, že když nemají peníze ani letenky, tak se do Afriky nedostanou. Aby děti nesmutnily, policisté jim jako náhradu ukázali svoji nádražní stanici. Poté si je rodiče převzali a odvezli domů. „Pokud jim láska vydrží, budou moci svůj projekt svatby v Africe uskutečnit později,“ poznamenal policejní mluvčí.

Svatební cesta Anny-Leny (7, uprostřed) a Miky (6, vpravo) skončila na policejní stanici Svatební cesta Anny-Leny (7, uprostřed) a Miky (6, vpravo) skončila na policejní stanici | profimedia.cz

Svatební cesta Anny-Leny (7, uprostřed) a Miky (6, vpravo) skončila na policejní stanici. Vlevo je potenciální svědkyně Anna-Bell (5).

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi