Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

POTVRZENO! Hitler měl pouze jediné varle!

Adolf Hitler a Benito Mussolini
Adolf Hitler a Benito Mussolini  (Autor: en.wikipedia.org)
Autor: Famous - 
19. listopadu 2008
09:35

O tomto postižení se u jednoho z nejbestiálnějších vůdců lidské historie spekulovalo celá desetiletí. Nově objevený záznam německého armádního lékaře teď potvrzuje, že Adolf Hitler měl pouze jediné varle!

Německý válečný veterán Johan Jambor svěřil tajemství, za jehož vyzrazení by v době Hitlerovy vlády byla okamžitá smrt, až v šedesátých letech po druhé světové válce. Duchovní Franciszek Pawlar tehdy zpověď vyslechl a informaci zaznamenal.

Třiadvacet let po Jamborově smrti, zemřel ve věku 94 let v roce 1985, se dokument dostal na světlo světa a pomohl doložit, co také za zvrhlou Hitlerovou duší stálo.

O tom, že má Hitler jen jedno varle, se ale v Anglii žertovalo už za druhé světové války. V jedné písni se zpívá: "Hitler má pouze jednu kouli, ta druhá visí v Albert Hall (mimo Anglii se užívá ´v kuchyni na zdi´). Jeho matka, špinavá mrcha, mu ji uřízla, když byl malý.“

Jiná verze pak zní: "Hitler má jen jednu kouli, Göring má dvě ale velmi malé, Himmler je něco podobného, ale chudák Goebbbels nemá vůbec žádné koule."

Nicméně dosud neexistoval jediný věrohodný důkaz o tom, že by měl Hitler jen jedinou pohlavní žlázu. Podle knězova záznamu ale prý Jambor viděl důkaz na vlastní oči. Za první světové války totiž prý sloužil jako vojenský lékař a raněného Hitlera ošetřil.

Knězi Pawlarovi prý informaci navíc potvrdil Jamborův kamarád Blassius Hanczuch.

"V roce 1916 měli nejtěžší boj v bitvě o Somme. Po několik hodin Johan a jeho přátelé sbírali raněné vojáky. Pamatuje si na Hitlera. Říkali mu ´Ukřičený´. Byl velmi hlučný. Neustále řval o pomoc… Jeho břicho a nohy byly v krvi. Byl raněn do spodní části břicha a přišel o jedno varle. Jeho první otázka prý zněla: ´Budu moct mít ještě děti?´“ citoval záznam britský list The Sun.

"Tento ryzí nový záznam je skutečně fascinující," komentoval informaci historik Martin Farr z Newcastle University.