Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Zkuste si: Jamesem Bondem na vlastní kůži

Autor: shp - 
4. listopadu 2008
15:58

S blížící se očekávanou českou premiérou 22. dobrodružství Jamese Bonda Quantum Of Solace, se akce dočkávají nejenom diváci, ale i hráči.

Ať už na konzolích Xbox 360, PlayStation 2 i 3, Wii, počítači nebo filmovém plátně, Bond je zpět ve skvělé kondici. Videohra přináší oproti filmové předloze nejenom příběh nejnovější bondovky, ale z velké části i předcházejícího Casino Royale. Příběh je tak kompaktní a hráč se dozví i něco navíc. Vzhledem k předloze je herní Quantum Of Solace velmi akční, což ocení především fanoušci agenta 007.

Dění hráč sleduje přímo z Bondových očí, takže je pocit z vtáhnutí do příběhu intenzivní. Kromě střílení však dojde řeč i na používání nejmodernějšího vybavení slavného špióna nebo i vyhýbání se nepřátelům a skrývání. V těchto částech hry se dění přepne do pohledu z třetí osoby a hráč tak vidí postavu samotného Bonda. A v tento okamžik hráč dokonale rozpozná identickou podobu britského herce Daniela Craiga (40).

I ostatní herci vypadají ve virtuální verzi stejně jako na filmovém plátně. Síla licence je obrovská a dodává videohře mnoho. Quantum Of Solace nabízí i hru po internetu a atraktivní vizuální zpracování. A i když netrvá příliš dlouho, tak je pro fanoušky jako dělaná.