Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kate Middleton si už našla zástěrku pro lenost

Kate Middleton a princ William
Kate Middleton a princ William  (Autor: AFP)
Autor: Famous - 
4. září 2008
11:28

Jen pár dní po kritickém komentáři královny Alžběty II. namířeném na Kate Middleton, je z přítelkyně korunního prince Williama náhle zaměstnaný dříč.

Jenže více než jako přesvědčivé povolání to vypadá na promyšlenou zástěrku lenosti. Šestadvacetiletá kráska totiž tvrdí, že je úřednicí v kanceláři svých rodičů. Sestavuje nabídkové katalogy a posílá maily, jak vysilující.

Těžko říct, že jí na takovou chabou zástěrku skočí královna, jíž jde o prestiž vládnoucího rodu, jemuž už přes padesát let buduje renomé vzorné britské rodiny.

Jenže Kate přispěchala ihned také s aktivní účastí na charitativních počinech, k níž jí budoucí tchýně vyzvala. Tvrdí, že s dcerou Richarda Bransona připravuje pro nemocné a nezaopatřené děti diskotéku na kolečkových bruslích.

"Některé články o líné Kate jsou naprostým nedorozuměním. Pracuje velmi tvrdě pro své rodiče v jejich společnosti Party Pieces a pracuje tam už pár měsíců každý den. Ta firma je pro ni hlavní činností a katalogy vyrábějí denně. Kate má na starosti jejich sestavování. Je to mladá žena, která chce zůstat aktivní, a proto je naštvaná, když o ní píší, že nepracuje. Pracuje na plný úvazek, je na výplatní listině a plánuje, že v práci bude pokračovat," obhajovala Middleton její kamarádka.

Dvaaosmdesátiletá královna vyzvala před časem svého vnuka a následníka trůnu prince Williama, aby nežádal Kate o ruku dřív, než z ní bude tvrdě pracující žena.

Kate Middleton nabídli modeling. Více zde!