Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Kampuschová 'hoří' v talk show

Natascha Kampusch
Natascha Kampusch  (Autor: AFP)
Autor: ČTK - 
1. června 2008
10:25

Nakonec se tedy přece jen dočkala. Dvacetiletá Rakušanka Natascha Kampuschová, oběť dlouholetého únosu, představí v neděli večer svou první televizní talk-show.

Na nové stanici Puls 4 pod názvem "Natascha Kampuschová potkává..." hovoří s legendárním pilotem automobilové Formule 1 Nikim Laudou.

Protože pořad se nevysílá živě a byl s předstihem předveden novinářům, je už známo i hodnocení televizních kritiků: Natascha působila strojeně, dětinsky a naivně, pořad do určité míry zachránil Lauda. Natascha moderátorsky "hořela".

Talk-show byla opakovaně s velkou slávou ohlašována a zase odkládána a nakonec údajně úplně zrušena. Malá televizní stanice s okrajovou sledovaností po řadě zkoušek dospěla k závěru, že Kampuschová roli moderátorky nezvládne.

Protože se však zoufale potřebuje dostat do povědomí diváků, nakonec se ke svému projektu vrátila. A Natascha roli moderátorky opravdu nezvládla - působí jako amatér a jako profesionál vystupuje její host.


Lauda pořad zachraňuje naprostou uvolněností, příjemným vystupováním a dokonce několika zajímavými historkami z dětství. Z pořadu vyplynulo, že Lauda už má trauma z dávné téměř smrtelné nehody na Nürburgringu za sebou, ale Natascha ještě zdaleka ne.