Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Svědek sado-maso hrátek přivolal policii: Myslel, že vidí únos!

Stephanie Pelzner a Nikolas Harbar si chtěli jen zpestřit sexuální život, čekalo je za to zatčení
Stephanie Pelzner a Nikolas Harbar si chtěli jen zpestřit sexuální život, čekalo je za to zatčení  (Autor: Police Portland)
Autor: evak, INT - 
17. února 2012
13:25

Každý má jiné představy, jak by chtěl strávit rande na Valentýna. Zamilovaní Stephanie Pelzner (26) a Nikolas Harbar (31) si chtěli dopřát sadomasochistický zážitek. Policie však pár zadržela, protože si myslela, že svázaná a nahá žena v autě na klidném parkovišti byla unesena.

Okolo poledne volal na policii vyděšený svědek, že viděl na parkovišti v americkém severním Portlandu v Subaru svázanou a nahou dívku. Devět hlídek se okamžitě vydalo na místo, protože si policie myslela, že je Stephanie v nebezpečí. Když se blížil k autu Harbar, policisté na nic nečekali a okamžitě ho spoutali.

Dívce pomohli z auta a oba odvezli na stanici, kde mohla dvojice konečně vysvětlit, že šlo jen o nevinnou hru. Za toto prohlášení byli oba zatčeni pro výtržnictví.

Když se zpráva rozkřikla, mnoho obyvatelů Portlandu ale se zatčením nesouhlasili, prý by stačilo nanejvýš pokárání. Policie se však brání slovy: "Problémem je, že jejich činnost vyvolala významný veřejný poplach." Příště si už pár nechá hrátky spíš na doma.

Zobrazit celou diskusi