Středa 8. května 2024
Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor
Oblačno 16°C

Australance (22) prasklo lano: Přežila pád ze 111 metrů

Video se připravuje ...
Autor: INT, shp, lmk - 
9. ledna 2012
22:28

Australanka Erin Langworthy (22) zažila při výletu do Afriky více adrenalinu, než sama chtěla. Při bungee jumpingu ze 111 metrů vysokého mostu přes řeku Zambezi u Viktoriiných vodopádů se jí totiž přetrhlo lano. Mladá žena tak skončila v řece plné krokodýlů.

Při pádu utrpěla tržné rány a spoustu modřin. I když jako zázrakem přežila, vyhráno ještě neměla. Kusem lana měla totiž nohy svázané k sobě.

„Dopadla jsem se svázanýma nohama a začala plavat k zimbabwské části řeky. Měla jsem pocit, jako bych byla lanem do vody mrštěna. Bylo to strašidelné, protože několikrát se lano v řece zachytilo o kameny nebo sutiny. Ve skutečnosti jsem se tak musela potápět pod vodu a lano vždy vytáhnout, když se kolem něčeho obmotalo,“ popisuje hroznou nehodu Erin.

„ Jednou mě to stáhlo pod vodu a já nemohla dýchat. Když mě pak voda vynesla na záda, kašlala jsem vodu a krev,“ dodává.

Erin se pak podařilo dostat na břeh. Zambijský ministr informací Given Lubina už nařídil celou záležitost projednat s provozovatelem.

sarka.q ( 12. ledna 2012 09:34 )

Blesku lžeš. Nespadla ze 111 metrů ale z 25 metrů. Lano prasklo až při zpětném vrácení.

aluman ( 10. ledna 2012 01:52 )

Co takhle napsat blžší vysvětlení pro ty, co to ve zprávách prošvihli?

semby ( 9. ledna 2012 23:42 )

Redaktore,redaktore.Příště se dívej pozorně na zprávy aby jsi nepsal nesmysly.překroutil jsi to jak to jen šlo.No ale nedivím se,Blesk je a bude Bleskem akorát ta rychlost nic moc.

Zobrazit celou diskusi