Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Tohle je pedofil, který znásilnil několik holčiček: Ohání se svými lidskými právy!

Autor: lm - 
20. listopadu 2011
15:25

Drzosti Williama Dungy (39), který byl několikrát usvědčen ze znásilnění nezletilých dívek, se člověk nestačí divit. Žadatel o azyl ve Velké Británii, původem z Konga, si za sexuální násilí na nezletilých odseděl trest a přesto po propuštění pokračoval. Teď ho mají ze země vyhostit, on se ale ohání svým právem na soukromý a rodinný život!

Žadatel o azyl William Dunga (39)  byl před 10 lety odsouzen za znásilnění šestnáctileté dívky. Nikdo ale nevěděl, že již před zatčením znásilňoval i čtyřletou holčičku. Z vězení ho pustili po 5 letech trestu...

Dunga měl být po výkonu trestu vyhoštěn. Vymluvil se ale, že ztratil pas a aby toho nebylo málo, dokonce byl propuštěn na kauci. To se mu povedlo díky jeho prohlášení, že má právo na rodinný život se svou přítelkyni, s kterou měl děti.

Po propuštění si našel svou první oběť a znásilnil jí znovu! Obtěžovat začal ještě další, v pořadí již třetí holčičku, které bylo pouhých 7 let. Po nechutných sexuálních útocích si údajně oblékl hnědý oblek a chodil lidem vykládat o bibli a učení svědků  Jehovových.

V sobotu byl za znásilnění dvou dívek znovu odsouzen, tentokrát na 15 let za mřížemi.

Případy cizích státních příslušníků, kteří páchají trestnou činnost, ale zároveň využívají evropských právních předpisů, aby nemohli být vyhoštěni, nejsou nijak ojedinělé. Jen vloni se ve Velké Británii 200 násilníků vyhnulo vyhoštění na základě článku 8, dožadujíc se práva na soukromý a rodinný život.

sores ( 20. listopadu 2011 21:12 )

 To přeci není člověk ale lidský odpad-dobytek!Za vše ale mohou nízké tresty,středověk na ně,bohužel ale pokud se člověk nebojí, páchá svinstva.Být matkou toho dítěte vzala bych zákon do vlastních rukou a klidně bych si to pak šla odsedět,garantuji, že ten dobytek by trpěl víc než to ubožátko.

tyrkys ( 20. listopadu 2011 20:06 )

Ta přítelkyně musí být vypatlaná, jestli s ním ještě je. Tak ať s ním táhne do Konga. Akorát, chudáci jejich děti, takový kretén otec.

pohadkamaje ( 20. listopadu 2011 19:08 )

A něbol on to spíš ten oný Viliam Dezidér Dunka z Ústí nad Labom?

ernstthal ( 20. listopadu 2011 18:10 )

Tu krávu anglickou co je s ním na fotce by měli zavřít taky.Když nechá na sebe vlézt takovou opici.Asi mu to blbě udělala tak dováděl ještě jinde.

jaroslav4 ( 20. listopadu 2011 17:39 )

Nekastrovat.Vyslíct,přivázat ke stromu u mraveniště.Na ten jeho přívěšek uvázat pětikylové závaží a nemazat medem.Kretena.

Zobrazit celou diskusi