Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Polojasno 18°C

Muslim, co zabil tři dcery a exmanželku: Udělal bych to zas!

Autor: evak, INT, mivrk - 
17. listopadu 2011
08:00

Muslimský otec Mohammed Shafia (58) byl obviněn z vraždy svých tří dcer a exmanželky. Ničeho nelituje a udělal by to prý znovu. Důvod? Vídaly se se špatnými muži a chlapci. Přirovnal je dokonce k prostitutkám.

Zainab (†19), Sahar (†17) a Geeti (†13) měly život před sebou. Jejich otec ale rozhodl jinak. Dívky byly i s matkou Ronou Amir (†50) nalezeny utopené v autě v kanálu Rideau, který je v oblasti Kingston Ontario v Kanadě.

Shafia se se svou rodinou přistěhoval z Afghánistánu. Přivezl si tenkrát dvě ženy. Druhá manželka Tooba Yahia (41) u soudu vypověděla, že dívky byly hanbou celé rodiny. Neunesly, že se Zainab vdala za svého pákistánského přítele.

"Ať ďábel s**e na jejich hroby. Kdo by chtěl takovou dceru, která se chová jako dě**a?" prohlásil Mohammed u soudu. Tooba a její syn Hamed (20) také čelí obvinění z napomáhání. Kupodivu všichni tři se cítí být nevinní. Mohammed si myslí, že to musel udělat, aby zachoval dobré jméno rodiny. Tresty zatím nebyly vyřčeny.

milli.1 ( 18. listopadu 2011 23:56 )

Ani v mém věku nechci začít nosit nějaký hábit komplet od hlavy k patě s dírkami pro oči, nechci, aby má dcera musela podstoupit obřízku, nechci, aby se tady stavěly mešity, ... atd., atd. Je mi líto muslimských žen, které nemůžou normálně žít... A dotyčný tatík Mohamed, včetně těch dobráků, kteří, jsou-li odmítnuti nějakou ženou, tak ji zohaví kyselinou, nebo těch, kteří nechají ženy, odmítající sňatek, zavřené leta někde ve sklepě, nebo po jejich znásilnění je ukamenují - takoví ať jdou do pekla - nezáleží jestli muslimského nebo křesťanského....

bara ( 17. listopadu 2011 21:01 )

to znamená, že mají stejná práva, že za zločin či přestupek budou potrestáni podle stejného zákona atd. atd. atd....

bara ( 17. listopadu 2011 20:59 )

naštěstí nikdo nikoho zde u nás nenutí, aby se dal na nějakou křesťanskou víru, ať katolickou, evangelickou a podobně. a s tou rovnoprávností žen - ) - u nás se nebere jako druhořadý člověk, to jen možná někdy nějaký pi.tomec v hospodě s vlekými rameny tak vykřikuje, jak to doma své ženě nandá ) Zde se jedná o to, že v evropských zemích jsou PODLE ZÁKONA ŽENA A MUŽ ROVNOVPRÁVNÍ

bara ( 17. listopadu 2011 20:53 )

POZOR NA MUSLIMY, POZOR NA TO, ABYCHOM SI JE NENASTĚHOVALI SEM, DO ĆECH!!! Francie, Anglie, tam to s muslimskými imigranty přehnali a tak teď mají problémy. Například britští muslimové vyhlašují v přistěhovaleckých čtvrtích zóny, kde neplatí britské právo, ale islámská ŠARIA!! jeden z tamních imámů hlásá, že záhy bude pro všechny britské ženy povinná obřízka!! a dále - americkou katolickou univerzitu muslimové si dovolili!!! zažalovat, že nemá mešitu!! Taky volají po tom, - a žádají, aby evropskou civilizaci nazývali slámsko-křesťanskou. Ve Švýcarsku žádají musllimští imigranti změnu vlajky, protože je na ni kříž!! uff... přeci tohle si nemůžeme tady dopustit!!! A doufám, že stále budeme proti stavbám mešit na našem území... Ne nadarmo jakýsi španělský imám prohlásil, že Evropu obsadí muslimové bez války. Toho se obávám, oni totiž mívají hodně dětí, na rozdíl od evropských a amerických žen... Už kdysi jsem psala o jedné reportérce, (a jejich knihách), o své kamarádce (a jejím životě tam), o svých zkušenostech... která...ale to by bylo na dlouhé lokty a já si nepřeju, aby mě zase několik lidí zde obvinilo, že poučuju. tak - sorry... TP - jen můj názor, který nikomu nevnucuju.

micky21 ( 17. listopadu 2011 19:59 )

Litop je v.y.p.a.t.l.a.n.ý komunistický pako. To je způsob myšlení muslimů ne kapitalistů. V Afganistánu odkuď rodina pochází rozhodně žádný kapitalismus nemají.

Zobrazit celou diskusi