Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

První dáma Francie Carla Bruni porodila holčičku!

Autor: gam - 
19. října 2011
20:20

Manželka francouzského prezidenta Nicolase Sarkozyho (56) Carla Bruni (43) ve středu kolem 20 hodiny porodila dceru. Sarkozy se tak stal už čtyřnásobným otcem. Zprávu oznámila francouzská rozhlasová stanice Europe 1. Prezidentský pár zatím jméno dcery tají.

První dáma Francie přenášela už více jak dva týdny. Porod se proto očekával každou chvíli. Původně byl termín porodu stanoven na 3. října. Francouzská média stepovala každý den před soukromou klinikou Muette a dnes se konečně dočkala. Bruni byla na kliniku přijata už v ranních hodinách. Kolem poledne jí byl navštívit její manžel. Stihl to před oficiální návštěvou německé kancléřky Angely Merkelové. Zatím se neví, jestli byl porod vyvolán uměle nebo proběhlo vše přirozenou cestou.

Je to vůbec poprvé, co se prezident ve Francii stává otcem v době výkonu funkce. Bruni se za prezidenta Sarkozyho provdala v roce 2008 a nikdy se netajila tím, že by s ním chtěla mít děti. Manželský pár zatím nevydal žádné oficiální prohlášení. Pouze Elysejský palác ve středu večer potvrdil narození dcery Carly Bruni. Carla také nedávno řekla, že své dítě rozhodně nehodlá ukazovat novinářům. Sehnat fotku její dcery tak bude zřejmě tvrdý oříšek.

Carla Bruni se porodu už nemohla dočkat. Nedávno se francouzským médiím svěřila, že by to chtěla mít co nejdříve ráda za sebou, aby se mohla opět napít oblíbeného vína a vykouřit si cigaretu. "Upřímně řečeno, už to víc nevydržím. Pořád jen sedím nebo ležím. Navíc nemohu kouřit ani pít. Doufám, že už to budu mít rychle za sebou," stěžovala si před několika dny Bruni.

První dáma má z předchozího vztahu s expřítelem Raphaëlem Enthovenem syna Aureliena (10). Sarkozy má ze dvou bývalých manželství dokonce tři syny, Pierra (25), Jeyana (23) a Louise (13).

sonasek ( 20. října 2011 07:19 )

Neříkej, že kvůli těmto smysluplným diskuzím vstáváš už ve čtyři,

lemonkaaa ( 19. října 2011 21:23 )

Tak konečně se toho zbaví, vždyť nedávno si stěžovala, jak ji to zmáhá....chuděra. Až porodí, předá chůvám

Zobrazit celou diskusi