Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Poprava slovenského podnikatele (†30): Měl jet na dovolenou, vyletěl do vzduchu

Autor: INT, ljš - 
4. října 2011
14:55

Podnikatel Martin Korchan (†30), se kterým ve slovenském Martině v pátek vybuchlo za jízdy jeho terénní auto před místní základní školou, si pouhé dva dny před tím objednal dovolenou, na které si chtěl s kamarádem odpočinout. Na Madeiru už se ale nikdy nepodívá. Auto po výbuchu zachytily kamery, na záběrech vypadá téměř neporušené.

Podle informací Nového Času si podnikatel Martin Korchan dva dny před svou smrtí koupil týdenní dovolenou na ostrově Madeira. Měl na ni odletět až 5. října. "Řekl, že by odletěl hned v ten den. Potřeboval si prý od všeho odpočinout a vypnout telefon. Měl toho dost," řekl Novému Času nejmenovaný zdroj.

Auto značky BMV X3 zachytila po výbuchu průmyslová kamera. Auto jelo setrvačností ještě několik set metrů a po té narazilo do stromu. Výbušnina byla podle policie uložená pod sedadlem řidiče.

Obyvatelé Martinu nyní spekulují proč někdo podnikatele tímto způsobem zavraždil. Podnikatel měl na sebe napsaných více firem, z nichž většina má v obchodním rejstříku zapsané poskytování úvěrů a půjček nebankovním způsobem.

Policie po pachateli hrůzného činu pátrá. „Vyšetřovatel Úřadu boje proti organizované kriminalitě vede trestní stíhaní ve věci obzvlášť závažného zločinu úkladné vraždy,“ informovala Denisa Baloghová z Prezídia policejního sboru.

toman2505 ( 6. října 2011 12:52 )

Byl to lichvář-žil z bídy druhejch-asi někomu došla trpělivost,dobře mu tak.

zlymikes ( 6. října 2011 06:35 )

českem skutečně hýbe neznalost pravidel za strany novinářů. Souhlasím s grandma: I naše pravidla pravopisu říkají,že spojení "obyvatelé Martinu" gramaticky špatně.Obyvatelé koho čeho "Martina" jako pána.

grandma ( 5. října 2011 07:54 )

Nehovorí sa" po Martinu" ale po Martine sa sa rozpráva. A on nebol žiadny biely kôň ale mal biele kone, ktorých mal nastrčených. Bol to vraj pekný hajzel, nemal dobrý vzťah ani s vlastnou mamou a ešte aj brata huckal proti nej. Zdraví vás obyvateľka Martina.

kvetahana ( 4. října 2011 23:35 )

Snutný osud "bílých koní".Nebo, že by konkurenční boj ???

odol ( 4. října 2011 21:17 )

...skrátene sa takémuto týpkovi hovorí: pekne vych@aná kur@a!!

Zobrazit celou diskusi