Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Tahle příšera je největší krokodýl na světě!

Autor: INT, ljš - 
6. září 2011
17:08

Váží přes jednu tunu, měří 6,5 metru a na svědomí má nejméně jednoho vesničana. Tohoto obřího krokodýla nakonec na břeh vytáhlo sto statečných vesničanů.

Vodní příšera řádila v oblasti filipínského Agusanu přes dvacet let. Z počátku požírala pouze dobytek, ale nyní začala napadat i místní obyvatele, na svědomí má minimálně jednoho z nich.

Vesničané, kteří se ho snažili ulovit více než tři týdny, ho nakonec polapili živého. "Měli jsme z něj velký strach, ale bylo naší povinností uchránit místní farmáře a jejich dobytek před touto nestvůrou," řekl reportérům deníku Daily Mail starosta vesnice.

Filipínský krokodýl tak sesadil z prvního místa australského krokodýla Cassia. Ten měří 5,48 metrů a chybí mu levá noha.

azorek ( 6. září 2011 18:05 )

Oprava-...tak,jak žerou psy...

azorek ( 6. září 2011 18:02 )

Chápu,že ten krokouš nezabíjel své oběti zrovna humánně,ale stejně ho radši měli zastřelit než tohle.Buď skončí někde v cirkuse(utrhne se a sežere další lidi),nebo ho stejně sežerou lidi tak,jako žerou psi-bohužel. Ale odvahu měli-to se musí nechat!Kdo ví,jak rychle se taková přerostlá ještěrka pohybuje?Asi rychleji než bych čekal ! Obyčejní vesničani a spousta jich má aut.pušky!Jak je to možné?!!To je nedovolené ozbrojování!!!

Zobrazit celou diskusi