Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Rabující zničili Oliverovu hospodu a zmlátili Rooneyho holku

Autor: jos - 
10. srpna 2011
16:39

Rabující mládež, která šokovala svým násilím Brity, útočí i na celebrity. Gangy výtržníků zničily v Birminghamu restauraci kuchaře Jamieho Olivera, v Manchesteru vymlátily obchod zpěváka Liama Gallaghera (skupina Oasis) a se skandováním Rooney, Rooney brutálně zmlátily Helen Wood, která se proslavila právě sexuálním románkem s fotbalistou Waynem Rooneym.

Gangy rabujících si nevybírají a ničí vše, co jim stojí v cestě. V Birminghamu vymlátila parta mladíků restauraci pro 270 hostů, která patří slavnému šéfkuchaři Jamieumu Oliverovi. Když svou Jamie's Italian Restaurant uviděl v troskách, neudržel se: "S těmi idioty je třeba tvrdě zatočit," křičel naštvaný kuchař.

Podobně dopadla hvězda skupiny Oasis Liam Gallagher. Tomu běsnící dav v Manchesteru vyraboval butik Pretty Green.

Nejhůř ale dopadla prostitutka Helen Wood, se kterou se jeden čas zapletl fotbalista Wayne Rooney. V baru ji napadla skupina agresivních grázlů, kteří při útoku skandovali "Rooney, Rooney!" V útočícím davu byly i ženy.

Dívka má zlomený nos, přeražený prst a podlitiny v obličeji. "Kopali do mně a skákali mi po hlavě, když jsem chtěla vstát, tak mě jedna dívka srazila zase na zem. Měli okované špičky bot, bála jsem se, že přijdu o oko," uvedla šokovaná Wood.

cherilyn ( 10. srpna 2011 23:51 )

Proč mluvíte o rasistech, vždyť Angličané i ostatní národnosti rabují společně, v Londýně multikulti funguje výborně!

dejva656656 ( 10. srpna 2011 22:02 )

 ano je pravda ze v Londýně to všecko začalo jen díky tomu že policii zastřelila černocha a nepodala k tomu žádné vysvětlení ale to co se děje v jinich městech to už není pomsta ale jen a jen jím jde oto aby udělat ve všech ulicích bordel a aby vybrakovali co nejvíc obchodu je to svinstvo ale nejvedčí svinstvo je že policii to neumí zastavit ziju tu a je to hrúza snad to polepší

mestizo ( 10. srpna 2011 18:54 )

A vsechno to zacalo tim,ze policista "bez duvodu" strelil negra.Nikdo nevi, co za tim bylo a je. Ale vy ty negry, sem bez tak budete posila a posilat jim penize do toto negřího kontinentu.Nesnasim ty humanitarni reklamy, jak s nich delaji chudacky..ale ze by ukazali ... ze ty pomocniky co jim obstaravali potravu apod.zabijeli,zeny znasilnuji,pri zemetreseni Haiti jste ve zpravach mohli videt,jak drou belosi a chudacci haitani sedeli na zemi,rabovali,vytvareli gangys macetami se prochazeli po mistech nestesti a humanitarni pomocniky unaseli a zabijeli ... a kdyz se kouknete na japonsko, to je uplne neco jineho... o tom netreba psat.

vonamula ( 10. srpna 2011 18:37 )

však ti zanedlouho pošlou zpátky všechny Červeňáky, co emigrovali, protože jsme národ RASISTů

mandat ( 10. srpna 2011 18:37 )

Jak by takovou situaci zvladla ceska policie dnes? Pred revoluci by nikdo nemel sanci se takhle chovat.

Zobrazit celou diskusi