Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Mary-Jane (†7) znásilnil, škrtil a utopil řezník (37)!

Fotografie
 (Autor: internal)
Autor: INT, mivr, ljšk - 
16. července 2011
06:30

Němečtí vyšetřovatelé konečně objevili vraha sedmileté Mary-Jane! Je jím řezník Tino L. (37), který se znal s matkou dítěte. Děvčátko znásilnil, škrtil a hodil do potoka kousek od jejího domova. Prozradila ho falešná výpověď. Policisté teď pátrají po muži, který mu zajistil falešné alibi.

Mary-Jane z městečka Zella-Mehlis se 24. června nevrátila ze školy. Policie po ní začala hned pátrat. Druhý den ji turisté našli ležet mrtvou v potoce kousek od domova. A němečtí vyšetřovatelé už našli jejího vraha!

Dobrovolně poskytl DNA

Nejprve desítky kriminalistů procházely křížem krážem nedaleký les a hledaly pachatelovu stopu. Vyučený řezník Tino L., který se znal s matkou holčičky, měl falešné alibi, což policie brzy zjistila a začala se jím více zabývat.

Dobrovolné testy DNA z jeho slin potvrdily, že to byl on, kdo školačku znásilnil, škrtil a polomrtvou hodil do potoka, kde se utopila. Teď se vyšetřovatelé zajímají ještě o muže, který Tinovi poskytl falešné alibi.

e.44 ( 16. července 2011 22:18 )

Přesně tak. To jenom uštěkanec se chytil první nepravdivé zprávy a drží se jí jak zoufalé klíště Na těle ani na oblečení se nenašel jediný vzorek z kterého by se dala prokazatelně určit DNA.

e.44 ( 16. července 2011 22:13 )

Vůbec by mě to nepřekvapilo Tyhle "geniální " úvahy pasujou k uštěkancovu IQ jak pérrdel na hrnec

brekekesalami ( 16. července 2011 11:21 )

pokud vím, tak DNA se u Aničky našlo jen na tašce, ne na jejím těle...

crakazasecrak ( 16. července 2011 07:39 )

U NICH JE TO PŘÍMÝ DŮKAZ A U NÁS NE? HOLKY NA DISKUZI I TEP LÚÚ ŠI OBHAJUJÍ VRAHA ANIČKY A VYHLEDÁVAJÍ POŘÁD NĚKOHO JINÉHO....TO SVĚT NEVIDĚL ,JAKOU MÁ VRAH U NÁS CENU!!!

crakazasecrak ( 16. července 2011 07:23 )

dna ho usvědčilo ..a u Tomka našli taky stopy a lidumilové ho litují na diskuzi o Aničce..hnus co jsou češi za p s ycha..!!

Zobrazit celou diskusi