Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Kanibal (26) pil krev a zabil 2 děti, dostal doživotí

Autor: ČTK, INT, mivr - 
27. června 2011
17:09

Mladík Jan O. z německého Bodenfelde se u soudu přiznal, že loni v listopadu zavraždil čtrnáctiletou Ninu a třináctiletého Tobiase. Během procesu líčil, že na dětech ukájel kanibalistické a upírské choutky. Dostal doživotí.

"Člověk si stěží dokáže představit něco hroznějšího," řekl předsedající soudce Ralf Günther.

Kanibal během procesu se přiznal, že v listopadu 2010 v lese zavraždil čtrnáctiletou Ninu a třináctiletého Tobiase, a líčil, že na nich ukájel své kanibalistické choutky. Kromě doživotního vězení soud nařídil ochrannou psychiatrickou léčbu odsouzeného. Už v době obou činů byl Jan O. v podmínce a kvůli problémům s drogami měl být brzy poslán do odvykací kliniky.

Během procesu u soudu v Göttingenu Jan O. přiznal, že dívku zabil bodnými ranami nožem do krku a sál krev vytékající z rány na dívčině krku. Ukusoval také maso. Chlapce zabil o pět dní později škrcením a bodnými ranami nožem.

pgga ( 27. června 2011 23:12 )

Presne tak..bohuzel Pamatuji si tady na "podobny pripad"..pochopitelne dostal trest smrti Obhajce u soudu jenom mlcel..co jde OBHAJOVAT. Nicmene alespon byly statu usetreny penize za jeho pobyt ve vezeni ..do vykonani trestu smrti. Vezni se totiz o to postarali sami

spajka ( 27. června 2011 18:27 )

nad jinou věcí.Každý má právo na obhajobu.Jak asi bylo tomuto obhájci?Je to sice profesionál,ale také člověk a určitě i otec.Vůbec si nedovedu představit,co v tomto případě hájil.Vždyť ten úchylný vrah učinil spoustu lidí nešťastných po celý život.

crakazasecrak ( 27. června 2011 18:24 )

má nárok na obhajobu??

husqarnowicz ( 27. června 2011 18:11 )

Je to smutný. Ale u nás pije krev Kalousek i Klaus a další hovada v politice lidem už léta, v mnoha lidech zabili naději na lepší a důstojný život, a vše je o.k. Ten mladík se měl dát nejdřív na politiku, nejlépe u nás, a pak by mohl vyvádět co by chtěl a byl by nepostižitelný. Promiňte mi, prosím, tohle srovnání, ale mě připadají jako větší lumpové ti dva,protože ten kluk je evidentně magor, i když vraždil s rozmyslem. Toho stačí zavřít. Tamty zavřít nelze, a navíc budou škodit snad i po smrti.

karel.fodor ( 27. června 2011 18:05 )

Když čtu řadky-tehlete zrudy-nemam ani chut vkladat smajliky ,protoze bych nejradeji vlozil do tehle zrudy-cely zasobnik -kdyz bych vykonaval pro neho trest-ale je videt,ze svet-stat jako je Nemecko-je humani ptam se proc maji soucit???s nekym takovym kdo udelal neco tak zvraceneho-hnusneho,odporneho- trest smrti je malo inspiruje mne porad ten film-Umuceni Krista-kde bych ho serezal ale myslim,ze by to bylo malo

Zobrazit celou diskusi