Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Zvrhlý Filipínec pověsil štěně na šňůru

Autor: INT, mel, mivrk - 
16. června 2011
21:20

Filipínský teenager Jerzon Senador se doma nudil a dostal šílený nápad. Pověsil štěňátko na prádelní šňůru! Vystrašené zvíře si ještě vyfotil.

Psí štěně pověsil filipínský teenager Jerzon Senador za kolíčky na prádelní šňůru, vyfotil ho a snímky vystavil na svém facebookovém profilu. Proti fotografiím se však začalo bouřit mnoho odpůrců týrání i ochránců zvířat.

Jerzon byl nakonec donucen snímky visícího pejska stáhnout, na Facebooku se omluvil a poprosil o odpuštění. Filipínská zvířecí společnost však stejně zahájila proti mladému Senadorovi šetření.

roman1122 ( 17. června 2011 07:33 )

Presne tak. Šteniatku to nemohlo uškodiť, len mu to trošku s tým humorom nevyšlo.

muchojka ( 17. června 2011 01:04 )

TO SNAD NEMYSLIS VAZNE,ZE NE?!!!

Shelby16 ( 17. června 2011 00:47 )

kripla

12356 ( 17. června 2011 00:36 )

jeste jsem nevidela fenu, ktera by prenasela stene za kuzi na zadech!!! Kazde mlade ktere ma kuzi, matka prenasi za kuzi kterou ma mlade na krku, ne na zadech. Ten pubertalni pitomec mel to stene prvne vyprat v pracce a pak ho povesit. A ze se ti stene nezda ani vystrasena ani vystresovane, neznamena, ze neni. Happy teda nevypada urcite.

e.44 ( 17. června 2011 00:00 )

že tohle je kapku nafouknutá bublina. Musím předeslat, že s týráním zvířat absolutně nesouhlasím a psovi bych nikdy neublížila. Ale v tomhle případě si nemyslím, že jde přímo o týrání, spíš o nevhodné nezodpovědné zacházení. Štěně mohlo spadnout a vážně si ublížit Ale samotné zavěšení nijak bolestivé nebylo. Jak už tu někdo správně psal, feny takhle za kůži štěňata normálně přenášej. A ještě navíc to vypadá na štěně "bulíka" a ty maj sníženou citlivost na bolest. A ta výška? Štěně mi nepřipadá ani vystrašené, ani vystresované. Moji psi jako štěňata výšku přímo zbožňovali. Čím výš se vyškrábali, nebo byli zvednuti, tím byli šťastnější. Jenom to nebezpečí pádu se mi nelíbí....

Zobrazit celou diskusi