Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Na Slovensku našli oběšeného školáka (†13)

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: Miroslav Homola)
Autor: evak, cas.sk - 
16. června 2011
17:45

Po několika málo dnech, kdy byla nalezena oběšená Zlatka (†16), řeší policie další případ teenagera, který neunesl tíhu okolí.Števko se oběsil na pásku. Matka se zhroutila.

Příbuzní našli chlapcovo tělo na půdě domu v Zářičí. Matka a tři sestry jsou z tragédie v šoku. Sousedé a známí předpokládají, že se Števko (†13) oběsil kvůli problémům ve škole. Prý měl špatné známky a neuměl se ovládat. Podle televize Markíza se prý mohl rozhodnout pro sebevraždu kvůli tomu, že ho učitelka zesměšnila před celou třídou.

Se svými dvěma spolužáky měli rozetřít po zdech školy fekálie. Následně za to dostali veřejné pokáraní od ředitele a učitelky. Vyučující mu navíc řekla, že příště mu fekálie rozetře po tričku. Jestli se ale oběsil právě z tohoto důvodu, jsou zatím jen spekulace.

Slovenský deník Nový čas napsal, že na místo byli okamžitě přivoláni záchranáři, ale chlapci již nebylo pomoci.

anelam ( 17. června 2011 10:06 )

Mám dojem že rodiče začínají být bezmocní .....

anelam ( 17. června 2011 10:04 )

-abvyda...

e.44 ( 17. června 2011 00:06 )

Jak mají být dneska děti slušné, když mají kolem sebe takové sprosté "kanály" jako jseš ty.

abvydavatelstvi ( 16. června 2011 22:54 )

Je to pravda ze lide diky bulvarnim novinam a negativnim informacim v mediich otupeli a chovaji se k sobe cim dal hur. Media maji velkou moc manipulovat s lidskym myslenim a z lidi delat bud chytre a rozumne bytosti nebo idioty. Vlady na celem svete by uz konecne mely zatrhnout aby novinari nepsali clanky ktere vydelavaji ale aby psali pravdu. Jinak budou narody cim dal vic degenerovat a bude mnohem vic narusenych lidi a hlavne deti, ktere uz nedokazou rozlisit co je dobre a co zle.

crakazasecrak ( 16. června 2011 21:23 )

musel být debil

Zobrazit celou diskusi