Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Nejprve uškrtil manželku, pak se oběsil. Vedle v pokoji si hrály jejich děti!

Vyhazov z práce zaplatili životem...
Vyhazov z práce zaplatili životem...  (Autor: Reprofoto - dailymail.co.uk)
Autor: mivr, INT - 
12. srpna 2010
15:23

Hrůzný pohled se naskytl sousedce britského páru Harrisonových, když k nim přišla na návštěvu. Owen (3) a Aiden (5) si hráli v předsíni, zatímco se jim jejich otec houpal oběšený na kabelu v pokoji a matka ležela uškrcená v ložnici!

Barry Harrison (†47) asi nejprve uškrtil svou ženu Amandu (†34) a potom se oběsil. Vše se odehrálo v jejich bytě na pobřeží. O případu dala policii vědět správkyně domu, kde Harrisonovi bydleli, která v pondělí našla tělo Barryho. Když do bytu přišla, osiřelí synové si v poklidu hráli v předsíni.

Pan Harrison byl nalezen v dětském pokoji. Visel u stropu se smyčkou okolo krku. Jeho žena ležela v manželské posteli.

Vyšetřovatel případu Ben Snugs řekl: "Momentálně se soustředíme na vyšetřování toho, jak to mezi nimi bylo. Pomůže nám to pochopit, proč muselo dojít k tak tragické události."

Manželé Harrisonovi se seznámili před pár lety v automobilce Peugeot. Odtud byli ale oba v roce 2007 vyhozeni kvůli snižování stavů. Tehdy přišlo o práci dva tisíce tři sta lidí.

Ztráta majetku a deprese

Ukázalo se, že přišli o majetek v hodnotě sto tisíc liber. Poté, co byli propuštěni, začali paradoxně zvelebovat svůj byt ve městě Bedworth. Tehdy se zadlužili asi sedmdesáti pěti tisíci liber.

Jejich sousedi vypověděli, že byl Barry po ztrátě svého zaměstnání v depresi a to se projevilo i na manželství s Amandou, na kterou kladl stále vyšší nároky. Dokonce si vzal ve své nové práci volno, aby dali vztah zase dohromady.

Po vyhazovu si oba našli novou práci, ale jejich nové platy nestačily na zaplacení hypotéky. Pár týdnů před svou smrtí se Barry svěřil sousedce, že odejdou. Neřekl ale kam a kdy... Jen řekl, že o tom nechce více mluvit. Že odejdou ze světa, nikdo nečekal.

Máma a táta spinkají

Pat Cannon, která se starala o panelový dům, kde pár bydlel, našla oběšeného Barryho. Zavolala policii, která našla tělo jeho ženy Amandy.

"Obešla jsem to tam, protože jsem věděla, že jejich manželství prochází krizí. Chtěla jsem se ubezpečit, že je vše v pořádku. Nakonec jsem zaklepala na dveře. Otevřel mi jejich starší chlapec. Vše vypadalo normálně. Chlapci si hráli v předsíni," vypráví Pat.

"Řekl mi: "Ahoj, Pat." A já mu řekla: "Kde jsou maminka s tatínkem?" Řekl: "Maminka a tatínek spinkají." Všimla jsem si nějakého visícího drátu v jejich pokoji. Šla jsem tam a spatřila Barryho," vzpomíná na otřesný zážitek správkyně.

Příbuzní jsou v šoku

Blízcí příbuzní Amandy tvrdí, že byla oddanou matkou. Její smrtí jsou šokováni. Nejstarší syn Barryho Lee (19), který žije v Coventry, popsal svého otce jako nejmilejšího muže, jakého mohl člověk potkat.

"Můj otec byl oddaný rodině. Rodina pro něj znamenala vše a to samé zas on pro ni. Jeho smrt je obrovská ztráta pro všechny, kteří ho znali a milovali. Teď je nejdůležitější, aby byli moji dva malí bratři v pohodě," dodal Lee. Děti jsou nyní v péči rodinného přítele.

Manželé Harrisonovi se seznámili před pár lety v automobilce Peugeot. Odtud byli ale oba v roce 2007 vyhozeni kvůli snižování stavů. Tehdy přišlo o práci dva tisíce tři sta lidí.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi