Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Má 500 piercingů v genitáliích, manžel na ni nedá dopustit

Autor: Michaela Vraná, apk - 
10. června 2011
06:12

Žena s nejvíce piercingy na světě se ve středu vdala. Celkem jich má necelých sedm tisíc, z čehož pět set se nachází v oblasti genitálií. Jejím manželem se stal plešatý státní úředník v důchodu, který nemá ani jednu kovovou ozdobu.

Angličanka Elaine Davidson (46), jejíž tělo je poseto skoro sedmi tisíci kovových ozdob, což ji činí ženou s nejvíce piercingy světa, měla ve středu v Edinburghu svatbu. Za manžela si vzala státního úředníka v důchodu, šedesátníka Douglase Watsona. Ten na těle nemá ani jedinou náušnici.

Elaine, která se narodila v Brazílii, si ve svůj den D oblékla bílé dlouhé šaty. Zahalená byla celá. Jediné, co bylo vidět, byla její zeleně namalovaná tvář se 192 piercingy. Obřad trval 35 minut, potom se novomanželé i svatebčané odebrali na skromnou hostinu do místní kavárny. Douglas se celou dobu Elaine držel jako klíště a zamilovaně se na ni díval.

Kdyby neměl rád piercingy, nechtěla by ho

„Lidé vidí ty piercingy, ale já vidím i tu osobnost pod nimi. Známe se dlouho. Před patnácti lety jsme se potkali v kavárně a začali si povídat. Od té doby jsme spolu. Stále mě udivuje, jaký efekt mají její piercingy na okolí. Je to úžasná žena. Většina si myslí, že je to nekonvenční, ale je taková, jaká je, a lidé ji takovou milují,“ zastává se partnerky Douglas. „Kdyby neměl rád piercingy a tetování, nebyl by to ten pravý pro mě. Jsem moc šťastná,“ dodala Elaine.

Bývalá zdravotní sestra Elaine si nedávno otevřela kavárnu. Co se týče jejích ozdob, v roce 2000 se s 462 piercingy dostala do Guinessovy knihy rekordů. Už tehdy měla 192 kovových ozdob v obličeji. V současnosti ale jejich celkový počet značně stoupl. Má jich už 6 925! 500 z nich se nachází v oblasti jejích genitálií.

kacota ( 10. června 2011 21:52 )

neni nad dobré koště...nové, čo dobre mete... a inak sama tahám všetko jak magnet, takže "protivník" nemôže mat ani sponu na kravatu ...

kacota ( 10. června 2011 21:47 )

a to doslova...

klaun11 ( 10. června 2011 21:27 )

Až ho přestane bavit, stačí jí za bouřky vystrčit ven a on jediný blesk z něj udělá vdovce, teda pokud se jí ten blesk nelekne.

zaviracispendlik ( 10. června 2011 20:58 )

oj a teď jsem zase o něco chytřejší

zaviracispendlik ( 10. června 2011 20:56 )

na koštěti lítám já a kacot

Zobrazit celou diskusi