Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Modelka (†21) se předávkovala uspávadlem pro koně

Louise Cattell se předávkovala ketaminem
Louise Cattell se předávkovala ketaminem  (Autor: Facebook.com)
Autor: INT, mivr - 
27. května 2011
19:09

Byla mladá, krásná a před sebou měla skvělou budoucnost. Anglická nadějná modelka Louise Cattell se ale bohužel předávkovala ketaminem, práškem na uspávání koní, a zemřela. Bylo jí pouhých 21 let.

K 21. narozeninám dostala Angličanka Louise Cattell od rodičů cestu do Austrálie. Poté co se vrátila z poznávacího zájezdu měst Melbourne a Sydney domů do Londýna, vyrazila s kamarády do apartmánu jednoho z nich.

Tam si spolu s ostatními, jednou dívkou a třemi kluky, vzala ketamin. To je lék, který používají veterináři k uspávání koní. Usnout ale nemohla a rozhodla se, že se půjde vykoupat. O pár hodin později ji její kamarádka Louisa Harris (23) našla ležet mrtvou ve vaně. Louise se utopila.

Když na místo dorazila policie, našla tam mimo jiné ketamin a váhu. Harris odmítla vypovědět, kde k droze mládež přišla. „Nechci, aby se někdo dostal do maléru,“ řekla. Následná pitva potvrdila, že se Louise opravdu předávkovala tímto bílým práškem. Utopila se, protože ve vaně omdlela.

Šikovná studentka

Louise se účastnila nedávné prestižní módní akce London Fashion Week a byla jednou ze soutěžících britského talentového X-Factoru, kde postoupila do druhého kola. Chystala se jít studovat na uměleckou školu v Chelsea.

Dívčiny rodiče Vicky Unwin a Ross Cattell (oba 53) jsou náhlou smrtí dcery zdrceni. Teď všechny varují před nebezpečím užívání ketaminu.

crakazasecrak ( 1. června 2011 06:46 )

fetky a ožralky ,žádná jich škoda není

crakazasecrak ( 28. května 2011 09:24 )

roupama už nevědí čeho by se nafetovali.. všichni..

crakazasecrak ( 27. května 2011 21:14 )

blbka se zdrogovala

c3rb3r0s ( 27. května 2011 20:43 )

Zfetovávat se práškama na spaní? No to je logika hadr.. Když už to byla modelka, tak bych předpokládal, že bude mít prachy aspoň na pár géček perníku...

Zobrazit celou diskusi