Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Američanka má největší ňadra na světě, váží 24 kilo!

Ňadra Chelsea nelze přehlédnout, váží 24 kilo.
Ňadra Chelsea nelze přehlédnout, váží 24 kilo.  (Autor: profimedia.cz)
Autor: INT, Kbali - 
16. května 2011
07:01

Váží neuvěřitelných 24 kilogramů a jsou nepřehlédnutelná. Řeč je o ňadrech Američanky Chelsea Charms (35), která je považována za ženu s největším poprsím na světě.

Zcela přírodní však její vnady nejsou. Charms, jejíž obvod hrudníku je 164 centimetrů, si totiž před lety nechala voperovat polypropylenové implantáty, které podporují růst prsou. „Každý měsíc se mi zvětší o 25 milimetrů,“ říká pyšně žena, která si obří prsa nemůže vynachválit.

Svá ňadra má ráda natolik, že jim dala i jména. Říká jim Itsy a Bitsy. „Neměla jsem v úmyslu mít největší prsa na světě, ale už se tak stalo,“ dodává Charms s tím, že implantátů se rozhodně zbavovat nechce.

„Proč bych to dělala? Nejsem posedlá svým vzhledem, ale své tělo považuji za umělecké dílo. Svým způsobem jsou Itsy a Bitsy mým největším majetkem. Možná jsem blázen, ale bez nich bych to nebyla já.“

Ňadra Chelsea nelze přehlédnout, váží 24 kilo. Ňadra Chelsea nelze přehlédnout, váží 24 kilo. | profimedia.cz

cocococo ( 16. května 2011 22:02 )

tak se tata rozhod ,ze budeme stavet barak.Musel jsem na svejch ramenou tahat pytle s cementem.Posral jsem se malem z toho.Tahle pipina taha roky pul pytle cementu sebou.Furt.Ta tuty nic nedela ,jinak by to nebylo mozny prezit.

eillenn ( 16. května 2011 10:53 )

někomu líbit? Nejsem teda chlap,Ti myslej jinak ,ale já sama mám větší velikost a trápí mě to celý život.Tahle káča má asi IQ tykve,ale každý je svýho štěstí strůjcem. Hm,třeba najde uplatnění v pornofilmech či jiné erotické sféře. Tedy než jí tahle zvrácená touha po "dokonalosti" zabije...Né,že bych jí to přála.

znojmacka ( 16. května 2011 09:53 )

musí být fajn život při běžných situacích.. do auta se snad nenarve, otlačný stehna při sezení, při chůzi by potřebovala takový to dětský chodítko se stolečkem,kam musí naservírovat prsa, asi je taky centrem šoku a posměchu dohromady, líbit se může snad jen úchylákům.. tahle ta "koza" je dobrá akorát tak jako boxovací pytel- ( pytle)..

divenka ( 16. května 2011 08:42 )

takový koule tahat !!!! brrrr.... Paní asi hlavně chce být středem pozornosti za každou cenu, tj. i za cenu vlastního zdraví!!!! Už jen ta zátěž na páteř !!! No snad jí ta popularita vydělá dost na to, aby se potom až t ykomplikace přijdou měla také důvod šťastně se usmívat.

zaviracispendlik ( 16. května 2011 07:43 )

a ještě jeden titul má, jediná chodící žena bez mozku

Zobrazit celou diskusi