Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Rodina zavražděné Anni (†28) poprvé promluvila!

Autor: evak, INT - 
5. května 2011
21:12

Zaplatil si vraždu své novomanželky. Pokusil se o sebevraždu a nyní je v psychiatrické léčebně. Jaké je to mít v rodině zetě, který jím neplánoval být nijak dlouho. Rodina brutálně zavražděné Anni se rozhodla poprvé promluvit.

Vinod Hindocha (61) svou dceru Anni (†28) hluboce miloval. Doteď nedokáže pochopit, jak se mohlo stát, že o svou dceru přišel několik dní poté, co její ruku předal u oltáře britskému milionáři Shrienu Dewanimu (31). Ten v listopadu na líbánkách v Jihoafrické republice zaplatil taxikáři v přepočtu přibližně 42 000 korun za zosnování a uskutečnění vraždy.

Švédská rodina indického původu se pořád nemůže vyrovnat se ztrátou milované Anni. Její ložnice zůstala tak, jak ji Anni před svatbou opustila. "Byla to úžasná osobnost. Každému tátovi bych přál takovou dceru. Pořád mám pocit, jako by tu s námi byla, i když vím, že už nikdy neuslyším její hlas," řekl Annin otec se sklopenýma očima.


Vrah se bojí AIDS

Líbánkový vrah Shrien se stále nejvíc obává soudního řízení v Jihoafrické republice. Jeho obhájci to vysvětlují tím, že v případě odnětí svobody by byl Shrien pod nátlakem sexuálního násilí spojeného s nemocí AIDS. Důsledně bojují o to, aby soud proběhl ve Velké Británii.

Starší sestra Ami stále na svou sestru myslí. Se svým bratrem se domnívají, že by měl Shrien odjet do Jihoafrické republiky a postavit se k obviněním čelem. "Myslíme, že jeho soud by byl férový, protože by ho sledoval celý svět. Měl by tam jet a říct nám, co se vlastně stalo," říkají společně sourozenci Anni pro Daily Mail.

Presumpce neviny?

Bohatého Shriena švédská rodina předtím moc neznala. Ami ho prý viděla jen párkrát při předsvatebních přípravách. I když všechno nasvědčuje tomu, že Shrien vraždu skutečně plánoval, Annina rodina se k tomu nechce vyjadřovat. Rozjeli pouze petici pro Shrienovo vydání k soudu do Jihoafrické republiky. Ale ne, aby mu tím ublížili, chtějí se jen dozvědět pravdu.


Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

dobrotka ( 7. května 2011 03:45 )

NEPOCHOPITELNE, proc tak docela sympaticky mlady muz nechal o libankach zavrazdit svoji krasnou mladomanzelku

Zobrazit celou diskusi