Čtvrtek 2. května 2024
Svátek slaví Zikmund, zítra Alexej
Polojasno 22°C

Bin Ládin zahradníkem: Pěstoval marihuanu

Autor: bali, Čas.sk, mivrk - 
4. května 2011
22:57

Poté, co byl zabit terorista Usáma bin Ládin (†54), se na povrch dostaly zajímavé informace. Vůdce Al-Káidy byl nejspíš vášnivý zahradník. Nepěstoval ale pouze brambory a zelí, ale také marihuanu.

Bin Ládin, který byl v pondělí zabit americkými vojáky, byl zřejmě vášnivý zahradník. Zahrada kolem jeho sídla v pákistánském Abbottabade byla plná exotický rostlin, ale i zelí a brambor.

Zahrádka ovšem skrývala ještě jiné tajemství. Ládin si totiž pěstoval marihuanu a to kousek od pakistánské vojenské základny. Reportér americké stanice CNN se dostal do sídla a objevil ji tam v blízkosti zelí.

Objev drogy zvyšuje možnost, že Ládin si pravidelně dopřával nějaké to oproštění od života a nebo aby zmírnil bolest onemocnění ledvin, kterým trpěl. Marihuana se totiž užívá ke zmírnění bolestí, kterými postižený trpí.

Užíval si i chuť západu

Okolí bin Ládina se rozhodně neomezovalo. Podle slov prodejců v blízkých potravinách chodili z teroristova sídla na nákup každý den dva muži. Do obchodu prý nikdy nechodili pěšky, i když byl vzdálen pouhých 150 metrů. Přijížděli v terénním autě značky Mitsubishi. Nakupovali zhruba pro deset lidí, potvrdili reportéři britského deníku Daily Mail.

ctenar ( 5. května 2011 12:26 )

lékaři ji používali k zmírnění bolestí u mé příbuzné po amputaci nohy (měla cukrovku a rány se nehojily). Někdo chlastá a vymýšlí pod vlivem zákony, druhý pěstuje marihuanu, aby neměl bolesti.

ctenar ( 5. května 2011 12:22 )

myslím, že Pandořina skříňka byla již vypuštěna, resp. otevřena...

crakazasecrak ( 5. května 2011 09:09 )

ZAHRADNÍKEM!

crakazasecrak ( 5. května 2011 09:05 )

i čeští milardáři na tom zbohatli!

evolucius ( 4. května 2011 23:48 )

Ještě by někdo u Usámy měl pod postelí najít Aladinovu lampu... vypustit džina,a jsme komplet...

Zobrazit celou diskusi