Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Ubodaného Petra (†15) pohřbili v bílé rakvi

Michal (18) bodl Petra († 15) do srdce. Za tento nesmyslný čin mu hrozí doživotí.
Michal (18) bodl Petra († 15) do srdce. Za tento nesmyslný čin mu hrozí doživotí.  (Autor: kil)
Autor: cas.sk, Kbali - 
29. dubna 2011
14:38

Petra bodnul nožem do srdce Michal V. (18) při hádce na fotbalovém hřišti na Slovensku v Bánské Bystrici. Útoku bohužel Petr podlehl, na místě vykrvácel. "Proč musel zemřít?" kladou si otázku rodiče. V pátek měl jejich milovaný syn pohřeb.

Zpočátku to byl nevinný konflikt. Na jeho konci ale Petr skončil s bodnou ranou v srdci a vykrvácel. Před sebou měl desítky plánů a snů, nejvíc však toužil vzít svoji malou sestřičku k moři. Už se mu to nikdy nesplní.

V pátek měl pohřeb. Za bílou rakví šli zničení rodiče s jeho mladším bratrem Adamem. Na poslední cestě ho vyprovázeli i smutní spolužáci s třídní učitelkou Andreou Zvarovou. Všichni hledali v mysli odpověď na otázku, kterou vyslovil až farář: „Proč jsi musel zemřít, když jsi nikomu neublížil?“

„Nikdy nezapomeneme na jeho jiskřičky v očích. Byl šikovný a vtipný. Je to velká ztráta,“ řekla slovenskému Novému Času třídní učitelka. Péťa miloval jídlo od maminky, hudbu, ale i auta. Nemohl se dočkat, až jeho malá sestřička vyroste a celá rodina bude moct jet k moři.

Útočníkovi hrozí doživotí

Obrovská tragédie se odehrála na Velký pátek v podvečer. Na fotbalovém hřišti v Bánské Bystrici po vzájemném konfliktu bodl Petra loveckým nožem Michal V. (18). Zasáhl ho přímo do srdce. Petr na místě vykrvácel. Po dvou hodinách útočníka zadržela policie. Za vraždu mu hrozí doživotí.

holka44 ( 29. dubna 2011 16:14 )

pro obě rodiny !!!!!

akrapaz ( 29. dubna 2011 15:23 )

Je fakt, že někteří se chovají při fotbale jako magoři!

Zobrazit celou diskusi