Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vrah Dennise (†9): Děti chtěl zabíjet už jako teenager!

Autor: mivr, apk - 
20. dubna 2011
05:06

Navenek milý muž, který se věnuje dětem, ve skutečnosti chlípný pedofil. Na německého sériového vraha a násilníka Martina N. (40) vyplouvají na povrch další šokující informace. Už jako teenager vyhrožoval, že zabije děti!

Okolí Martina N., který je obviněný z vraždy tří chlapců a znásilnění nejméně čtyřiceti malých kluků, pravděpodobně moc neznalo. Muž si velmi chránil soukromí a o minulosti nikdy moc nemluvil. Věděl proč. Jeho pověst příjemného, sympatického a slušného člověka by rychle vzala za své. Jeho puberta totiž byla více než divoká.

Psal výhružné dopisy

Jako šestnáctiletý gymnazista v roce 1987 psal výhružné dopisy bohatým rodinám ze sousedství. Požadoval po nich 150 tisíc marek za to, že jim neunese dítě. Ve vlastnoručně psaných dopisech přidával, že pokud něco řeknou policii, jejich děti zemřou.

Rodiče se o děti opravdu báli a několik měsíců nechali hlídat školu. K předání peněz nikdy nedošlo. Policie ho odhalila podle písma. Jako trest dostal osm týdnů veřejně prospěšných prací. Jelikož zločin spáchal jako teenager, záznam mu byl později z trestního rejstříku vymazán. Pět let poté zabil svou první oběť.

Přepadával je v kukle

V roce 2007 byl Martin N. vyšetřován ze znásilnění a vraždy Denise Kleina (†9). Policistům u výslechu lhal. Až deset let po Dennisově smrti se zjistilo, že mu ublížil právě on. A odhalili se i jeho další zločiny.

V březnu roku 1992 zabil Stefana Jahra (†13) z Hamburku, vylákal ho z internátní školy. V červenci o tři roky později zabil Denisse Rostela (†8) z Lippstadtu, našel si ho na stanovém táboře. V září roku 2001 zabil Denisse Kleina (†9). Toho si vyhlédl na dětském táboře. Kriminalisté „Černého muže“, jak ho přezdívali v době vyšetřování, protože chlapce přepadával v černé kukle a v černém motorkářském oblečení, obvinili i z přibližně čtyřiceti znásilnění. Martina N. čeká soud.

petr1982 ( 24. dubna 2011 19:56 )

přesně..a taky nechápu co to je za kravinu, že když někdo spáchá zločina jako mladistvej, tak má pak čistý trestní rejstřík, mně fakt připadá, že ty zákony píšou dementi

ptolemaios ( 21. dubna 2011 00:32 )

ať si to trochu "užije" ! Ty hovada evropská co dosáhli zrušení trestu smrti by se měli sami někdy dostat do situace, ve které jsou rodiče těch ubohých dětí! TA PSEUDODEMOKRACIE, KTERÁ ZDE NYNÍ VLÁDNE MUSÍ PADNOUT.Lidé potřebují vědět, že za krutý zločin musí následovat TVRDÝ TREST - a to sebedelší věznění NENÍ !!!

Zobrazit celou diskusi