Čtvrtek 9. května 2024
Svátek slaví Ctibor, zítra Blažena
Oblačno 16°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Matka (49), dcera (18) a školák: Zvrácený sex!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: profimedia.cz)
Autor: mivr, Kjos - 
11. dubna 2011
13:33

Manželka arizonského politika a matka tří dětí Susan Brock nejdříve dva roky nadbíhala školákovi, poté s ním začala spát. A v posteli se střídala s vlastní dcerou! Teď je obě čeká vězení. Chlapec má deprese a následky z toho, že mu vzaly dětství, si ponese do konce života.

Vše začalo, když chlapci bylo jedenáct let. Tehdy ho Susan začala zahrnovat dary jako třeba Xboxem. Za dva roky si ho naklonila natolik, že ho přemluvila, aby s ní začal spát. V té době s ním začala sexuální poměr i její dcera Rachel. Takto to trvalo tři roky.

O tom, co se děje, pak řekla přítelkyně zneužívaného chlapce jeho rodičům a ti to nahlásili policii. Ženám hrozí za sexuální zneužívání nezletilého až třináct let za mřížemi. Manžel Susan, arizonský politik Fulton Brock už požádal o rozvod.

Zneužívaný chlapec u soudu řekl, že když Susan poznal, netušil, do čeho jde. „Byl jsem jen dítě. Rychle jsem si k ní vyvinul důvěru. Nevěděl jsem, že mě pomalu a metodicky chytá do pasti. Doufám, že už ji nikdy neuvidím. Mám deprese,“ přiznal zkroušeně. „Zničila nevinnost mého syna,“ dodal chlapcův otec.

U soudu se kaje

S ženami už začal soud. Susan s chlapcem údajně měla patnáct pohlavních styků, a to v autě nebo u ní doma v Chandleru, její dcera osm. Susan se snažila chlapce umlčet různými způsoby. Kupovala mu například i kondomy na sex s jeho přítelkyní! Ženě hrozí až třináct let ve vězení, její dcera možná vyvázne s menším trestem. Susan navíc musí rodině oběti jako újmu zaplatit milion liber, což je asi 27,7 milionů korun.

„Doufám, že se moje srdce uzdraví, když se budu denně modlit. Budu se modlit, aby se to všechno nějak spravilo. Mé srdce je plné smutku a lítosti. Ráda bych se veřejně omluvila oběti i její rodině. Urazila jsem všechny, které miluji, včetně mojí rodiny a přátel. Nejvíce jsem ublížila oběti a její rodině. Vím, že musím za své chování nést následky. Jen Bůh mi rozumí. Odteď už budu dělat jen dobré skutky!“ dušovala se kajícně Susan před soudem.

monza ( 11. dubna 2011 22:56 )

Škoda,že se nepřidal i fotr,aby si ten zmetek udavačskej mohl stěžovat na natrženou prd-l!!

hlandinka ( 11. dubna 2011 19:27 )

Chudáček Zničily mu celé dětství, celý život, on nechtěl žádný sex před svatbou... dárky si sice bral, kromě těch, co ho tak ošklivě zneužívaly, ještě pígloval svoji mladou, ale přitom to je jen nevinné, bezbranné, zneužívané chuďátko s citlivou duší malého dítěte... OMG, kam ten svět spěje

chose1969 ( 11. dubna 2011 15:00 )

a nachrastil dárky a pak se mu to nelíbilo.Dokonaly herec.

m0a0d0a ( 11. dubna 2011 13:50 )

On vůbec nechtěl sex ani drahé dárky jak by mohl, že

Zobrazit celou diskusi