Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

Otec zabil syna (†6) a tvrdí: Nabodl se na nůž sám

Otec se po smrti chlapce psychicky zhroutil. Chlapec zemřel při cestě do nemocnice
Otec se po smrti chlapce psychicky zhroutil. Chlapec zemřel při cestě do nemocnice  (Autor: čas.sk)
Autor: pf, Kjos - 
8. dubna 2011
13:59

Ze vzteku zabil své dítě! Když za otcem Jozefem (33) přišel ve středu jeho šestiletý syn se slovy, že nefunguje počítač, muže se zmocnil amok. Přístroj vyhodil z okna a svému dítěti zasadil ránu kuchyňským nožem. To je policejní verze tragédie. Otec ovšem tvrdí, že dítě se na nůž nabodlo samo...

Jozef ze slovenské vesnice Lúčnice nad Žitavou obvinění z vraždy popírá. Policii sdělil, že se k němu malý Jožko rozběhl ve chvíli, kdy opravoval auto. Prý měl přitom v ruce kuchyňský nůž...

Chlapec chtěl svého tatínka obejmout, přitom mu však do tělíčka »nechtěně« vnikla asi 14centimetrová čepel. Když začal krvácet, naložil Jozef se sousedem syna do auta. I přesto, že se na benzinové stanici potkali se sanitkou, bylo na záchranu chlapce pozdě. Podle informací slovenských médií ukryli mezitím další sourozenci Jožka ze strachu před vyšetřováním rodičů vražednou zbraň na zahradě. Policie ji tam ale už včera ráno našla.

„Jde o nešťastnou náhodu,“ stojí si za svým Jozef. Otec tří dětí žije se svojí družkou v jednopokojovém bytě. S nejmladším je nyní na rodičovské dovolené. Po tragédii, která slovenskou vesnicí otřásla, se muž zhroutil a musel do nemocnice. Ještě ve středu však podepsal reverz a vrátil se ke své rodině domů. Včera ho museli s nervovým šokem opět hospitalizovat.

wojtylak ( 11. dubna 2011 15:44 )

šikovnej tatínek a podle fota i nadprůměrně inteligentní.

setug ( 9. dubna 2011 15:23 )

není psáno, že opravoval auto, děti mu přišly říci, že Jožka rozbil PC, taťka zřejmě pěkně rozřuřený PC vyhodl z okna. Tak to psal včera slovenský tisk. Malý Jožko možná se chtěl otci nějak zavděčit a dopadlo to tak jak to dopadlo.

pgga ( 8. dubna 2011 21:41 )

musela jsem se podivat na video..takze otec mnel nuz(ne syn). Dcery oznami otci ze kluk pokazil pocitac...otec jde a pocitac vyhodi z okna ven("super") no a pak jde "opravovat auto) s nozem (hned potom co vyhodi pocitac?)..no a kluk k nemu utika a "nestastnou" nahodou se nabodne???..Neuveritelne!!! Nechapu proc je "otec" na svobode ..jak to ze je "venku" a hlavne ze jsou s nim stale jeho dalsi deti?!Co kdyz treba dcera pokazi televizi a pak se "nestastnou" nahodou utopi ve vane?

pgga ( 8. dubna 2011 21:08 )

obejmout

pgga ( 8. dubna 2011 21:08 )

opravdu "super" obhajoba."..ja za nic nemuzu..kluk se nabodl sam!Jeste vetsi tragedie by ale byla kdyz mu to nejaky soudce "zbasti"..to snad ne..i kdyz jak tak sleduji ty soudy tam tak je asi vsechno mozne. Vlastne jeste "lepsi" je ...syn utikal s nozem a chtel mne "obejmou" ano tak mne ma rad(opravdu to se hned tak nevidi)!

Zobrazit celou diskusi