Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Zabil 13 dětí! Protože měl AIDS

Autor: ČTK, shp - 
8. dubna 2011
11:39

Děsivý motiv masakru třinácti nevinných dětí, který otřásl světem vyplouvá na povrch! V brazilské škole v Riu de Janeiro povraždil šílený střelec bez slitování bezbranné školáky. Bývalý žák Menezes de Oliveira (†23), který má zabíjení na svědomí, po sobě zanechal dopis na rozloučenou. V něm stojí, že chce spáchat sebevraždu a má AIDS!

Počet obětí čtvrteční střelby se mezitím vyšplhal na 13. Svým vážným zraněním podlehl v nemocnici chlapec (†13). Zraněno bylo při masakru nejméně dalších 12 žáků. Střelec připravil ve škole Tasso da Silveira na západě Ria o život deset dívek a dva chlapce ve věku od 12 do 14 let.

V době činu bylo ve škole zhruba 400 žáků ve věku od sedmi do 14 let. Šílený střelec je mezi mrtvými. Podle policie byl nejprve zraněn střelou zasahujícího agenta, ale potom spáchal sebevraždu. Sám si vpálil kulku do hlavy. Zanechal dopis, v němž mezi mnoha nesrozumitelnými větami uvedl, že má AIDS a že chce spáchat sebevraždu.

Brazilská média část zmateného dopisu citují: „Jenom neposkvrnění, nebo ti, kteří o svou cudnost přišli v manželství a necizoložili, se mě mohou dotýkat bez rukavic.“ Pohřben prý chce být pokud možno vedle své matky. Rodina vraha v televizi uvedla, že Wellington byl jejich adoptivní syn a že odešel z domova před osmi měsíci. Podle policie nemohli činu zabránit. Vrah neměl zápis v trestním rejstříku.

diskutujici ( 8. dubna 2011 13:53 )

A jeste: ......NevinNé děti měly.......

tonejsemja ( 8. dubna 2011 13:04 )

Pykat je vyjmenované slovo!!!!

Zobrazit celou diskusi