Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Exkluzivní video: Hrozivá smrt v tanku

Autor: INT, ap - 
28. března 2011
16:35

Video: Špagety, usmažená rajčata a hrneček čaje. To si vzali Kaddáfího vojáci s sebou do tanku. Bylo to jejich poslední jídlo. Pak nad jejich tank přiletěla smrtonosná Tornáda.

Jejich zvuk nemohli slyšet. Tornáda GR4 i ostatní válečné megastroje, které používají alianční síly nad Libyí, létají vysoko nad mraky.

To jim ale nebrání zasahovat cíle se smrtonosnou přesností. Samotní elitní piloti, mezi něž se dostala i žena, tvrdí, že jejich činnost vyžaduje maximální soustředění a na radost nad povedeným zásahem není čas.

Video    - youtube.com
Video se připravuje ...

Povstalci, kteří se po počátečních úspěších dostali pod drtivý tlak lépe ozbrojených Kaddáfího žoldáků, ale zvuk koaličních stíhaček vítají. "Děkujeme Angličanům, děkujeme za jejich tornáda, zachránili nás," pokřikoval nadšený mladý muž ve stínu trosek vybombardovaného tanku, který útočil na město Ajdabiya.

honza51 ( 13. dubna 2011 21:59 )

Přesně tak, moje řeč. Já nechápu ty oslavné články jak je Lybie bombardována. A ještě to tady vychvalují, minule tu ukazovali nějakou pilotku, co taky "rozsévá smrt z nebe" . Bylo mi zle z takového článku a jak vůbec někdo může toto napsat . A ješte se to ukazuje v přímém přenosu a lidičky div že netleskají. Je to hnus a nikdo nechce vidět, že byl napaden suverenní stát. Bezletová zona podle OSN, ale neznamená likvidovat vše co se na zemi pohne, ale "rozsévači demokracie" to chápou po svém , je to smutné, že se to děje ještě teď, jakoby to lidem nestačilo.

honza51 ( 13. dubna 2011 21:52 )

"mírové síly" zase jednou rozbijí nějak fungující stát a přiměřenou stabilituv regionu . Všechno rozvrátí a budou tam zasévat "demokracii". Rebelové-teroristi je teď vítají a za chvilku jim budou nadávat, když se do toho budou plést. Udělat vzpouru se "vzduchovkou" a volat o pomoc letadla a rakety, to se to potom vychvaluje, jak povstalci urvali nějaké území. A jde jim všem jenom o ROPU, o nic víc a prolhaní Frantíci si to u mě rozházeli. Ten malý "napoleon-Sarkozy" už asi dobře usíná, i když ještě nedávno vykládal, že Kaddáfy je jeho přítel. Takového přítele - "děkuji, NECHCI"!

gogo ( 29. března 2011 14:14 )

Já si chlapče na bezpráví již nezvyknu. Ani 1939..1948..1968...Ani teď....Na to jsem ji příliš stár a asi i hloupej... protože pravdu má vždy většina, že ? A většina (alespoň v Blesku) bezpráví nadšeně tleská... Bere to jak fotbalové utkání... To nadšení nad zásahem... Ještě že neřvou : "GÓÓÓÓÓL !" A přitom v tom tanku bylo zabito několik Lybijců. Ve vlastní zemi.... Prý se nestačili ani najíst... Neuvěřitelné ...

dedek_org ( 29. března 2011 08:18 )

správně chápeš jde o ropu, vždy jde o něco . V osmačtyřicátém, osmašedesátém atd. Nikomu nefandím a vadí mě zbytečné oběti , ale pomalu si zvykej, bude hůře už se islám rozáhá i u nás v evropě.

anelam ( 29. března 2011 07:08 )

gevi-

Zobrazit celou diskusi