Středa 1. května 2024
Dnes je Svátek práce, zítra Zikmund
Polojasno 22°C

Chlupy v sendviči přinesly krutou pomstu!

Ilustrační foto. Muž policistovi nasypal do sendviče chlupy ze svého  hrudníku a z genitálií.
Ilustrační foto. Muž policistovi nasypal do sendviče chlupy ze svého hrudníku a z genitálií.  (Autor: profimedia.cz)
Autor: evak - 
17. února 2011
18:39

Kuchař Ryan Burke si vybral nevídaný způsob pomsty. Policista, který mu dal pokutu za dopravní přestupek, se k obědu dočkal opravdu "speciality". Burke mu do sendviče nasypal chlupy z přirození a hrudníku.

Měl to být oběd jako každý jiný. Policista ve městě Evesham v New Jersey se těšil na objednaný krůtí sendvič. To zatím ale nevěděl, že dostane pozornost kuchaře.

Sedmadvacetiletý kuchař Ryan Burke pracoval ve fast-foodu. Když viděl vcházet do restaurace policistu, okamžitě ho poznal. Zjevně mu dlouho leželo v žaludku, že dostal pokutu za dopravní přestupek, tak se rozhodl pomstít. A to dost nechutným způsobem.

Když se nejmenovaný policista zakousl do svého sendviče, cítil na jazyku něco jako vlas. Hodlal jídlo vrátit. To si ale rozmyslel, když zjistil, že sendvič je chlupy prošpikovaný skrz na skrz.

Dělali test DNA

Jídlo vzal sebou do laboratoře, kde udělali test DNA. Při porovnání jim z databáze vyjel právě Ryan Burke. Jednalo se o chlupy z přirození a hrudníku. Policista ho jel okamžitě zatknout za útok na veřejného činitele. Burke si nyní za svou pomstu odsedí 15 dní a bude dva roky v podmínce. O svou práci okamžitě přišel.

jakub-moravec ( 19. února 2011 09:50 )

cocococo, ale myslím že chlupy se také dají rozemlít, i když jsem to ještě nezkoušel. Mám třeba elektrický mlejnek na kávu, ne ten dřívější který tu kávu drtí, něco jako šrotovník, ale teď ten nový mlejnek má jen v nádobě ve vzduchu vrtulku s ostřím a ta se otáčí ve veliké rychlostí a cokoliv je jí v cestě rozdrtí na prach. Ty staré kávomlýnky pak v šálku nechávaly logr, ale u toho nového mlýnku nezbude z kávy nic, je pak jako instant káva. A tam ten kuchař zrovna pako nebyl, já taky nemám rád ty policajty, kteří ti dají třeba vysokou pokutu že si zapomeneš dát popruhy. To je vrchol zlodějství, být kuchařem tak budu policajtům nejen chcát do kafe ale i s.r.á.t. do sendviče jako součást hořčice. Ten kuchař bohužel s tím nepočítal, že si ten policajt bude stěžovat, měl tam dát chlupy co jsou podobné jako jsou z jeho přirození a policajt by pak nic neudělal a mohl si jen myslet že ty chlupy opravdové byly, ale nemohl by nic dokázat.

cocococo ( 19. února 2011 09:02 )

jakub-moravec:chlupy se nedaji rozemlet.Takovou masinu nemas.Jenom rozsekat nebo nastrihat.Jinak ten kuchar byl asi pekny pako.Udelal bych urcite neco jinyho nez chlupy ktery jsou videt.

jakub-moravec ( 18. února 2011 07:44 )

Ještě dodávám nějaké rady pro kuchaře, kteří budou dávat tuto specialitu na stůl naším představeným. Když se chlupy z mého přirození přimíchají do chlupatých knedlíků, budou to pak opravdové a realistické CHLUPATÉ KNEDLÍKY. Pak se taky dají chlupy rozemlet na jemno a může se tím okořenit omáčka a nebo místo skořice posypat krupici. Mohu přidat navíc i nějaká čerstvá hovínka a ty mohou sloužit jako pomazánka na chleba. Vše dělám z hluboké lásky ke svým představeným a přejí jím dobré chuti.

jakub-moravec ( 18. února 2011 00:27 )

které připravujete jídla pro naše vládní činitelé i pro pana prezidenta, vám nabízím pravidelný odběr chlupů z mého přirození (na hrudi nemám nic) a přilepšte jím takto jídelníček a pak ještě popřejte dobré chuti! S veškerou úctou, váš oddaný daňový poplatník J.M.

Zobrazit celou diskusi