Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Otec Nikolky (†20) musí na detektor!

Policisté stále pátrají po vrahovi Nikolky. Její otec teď podstoupí test na detektoru lži
Policisté stále pátrají po vrahovi Nikolky. Její otec teď podstoupí test na detektoru lži  (Autor: cas.sk)
Autor: INT, mivr - 
5. února 2011
10:04

Vyšetřování vraždy mladé Nikolky Beblavé (†20), která byla loni v září znásilněna a zavražděna, stále pokračuje. Její otec se rozhodl, že podstoupí test na detektoru lži.

Případ zavražděné Nikolky stále vyvolává mnoho otázek. Podle nejnovějších zjištění slovenského Nového času děvče v posledních minutách svého života prožívalo hrůzu. Před smrtí byla totiž brutálním způsobem znásilněná.

Posun ve vyšetřování by mělo přinést vyslýchání na detektoru lži. Podstoupí ho Nikolin otec i otčím jejího kamaráda Davida. Na test je ale dlouhá čekací doba, takže na něj oba půjdou až v dubnu.

Otec pochybuje, že test pomůže

Otec Nikoly se svěřil, že se detektoru lži vůbec nebojí: „Proč bych tam neměl jít? Vždyť já své dceři neublížil, proboha!“ Pokud se otázky budou týkat vyšetřování smrti jeho dcery, nemá s tím prý žádný problém: „Co se týče případu Niki, nemám problém. Povím všechno od jejího dětství až po to nešťastné 25. září.“ Právě to byl den. Kdy byla jeho dcera zabita.

Testu na detektoru lži se podrobí i otčím Nikolina kamaráda. O něm si otec dívky myslí, že ve výpovědi lhal: „Říkal jsem, že je vrah. Říkal jsem, že lže, a kdo lže, nemá čisté svědomí.“ Otec Nikoly se ale bojí, že ani detektor nepřinese valné výsledky, které by pomohly odhalit, jak to tehdy všechny bylo.

Nikola Beblavá se ztratila loni 25. září poté, co se v herně pohádala s přítelem Ferdinandem. Domů už se nevrátila. Celé Slovensko ji hledalo skoro dva měsíce. Nakonec se její tělo našlo v lese.

e.44 ( 5. února 2011 13:58 )

kacota, dík za info

kacota ( 5. února 2011 12:05 )

http://krimi.cas.sk/clanok/190842/otec-mrtvej-nikolky-20-z-detektora-lzi-strach-nemam.html toto blábolení majú na svedomí novinári z bratskej redakcie...neustálymi debilnými otázkami, či má strach z detektoru doviedli otca k tomu, že vyslovil v telefone - že vyšetrovateĺ mu aj tak povedal, že sa to napriek detektoru nikam neposunie...Otec sám trvá na detektore, aj aby tam išiel aj nevlastný otec Ferdinanda lebo ten podla otca Nikoly údajne KLAME ..

e.44 ( 5. února 2011 11:55 )

Nevím, jestli má tohle blábolení na svědomí Blesk, nebo jestli takhle skutečně blábolí otec Nikoly. Ale už to přímo bije do očí. Nejdřív se vzteká, že policii všechno trvá dlouho, že k výpovědi na detektoru dojde až v dubnu a pomalu kvůli tomu trhá občanku........a teď zase tvrdí, že nevěří, že by mohl detektor pomoct......

Zobrazit celou diskusi