Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Farmář zavraždil muže, který mu znásilnil osla

Russo byl farmářův oblíbený oslík a jeho zneuctění nesnesl
 (Autor: wikipedia.org)
Autor: INT, ap, Krvs - 
29. října 2010
21:39

Portugalský farmář (55) byl zatčen kvůli podezření z vraždy souseda, který byl známý svým pravidelným sexem se zvířaty. Jaime Pires (68), přezdívaný Jaime Ovce byl nalezen mrtvý ve vesnickém bazénu. Farmář zavražděného podezíral, že znásilnil jeho oblíbeného osla.

Portugalská policie oznámila, že zatkla portugalského farmáře, který mstil zneuctění svého oblíbeného osla. Osel, nesoucí jméno Russo, byl totiž podle farmáře znásilněn.

Zavražděný měl styk i s kuřaty

Čin provedl místní obyvatel Jaimie Pires, kterému se pro jeho pravidelný sex se zvířaty říkalo Jaimie Ovce. Farmář muže podřezal žiletkou. Jeho mrtvé tělo, oblečené v dámském spodním prádle pak pohodil do bazénu v portugalské vesnici Proenca-a-Velha.

Podle místního tisku měl zavražděný muž pravidelný styk se zvířaty po dlouhou dobu a musel kvůli tomu z vesnice odejít. Poté, co se po dvanácti letech vrátil do rodné vesnice, ho místní obyvatelé brzy obvinili, že jim znásilňuje kuřata.

Vražda byla smutným a politováníhodným činem

Policie dopadla farmáře, krátce po nalezení mrtvého těla a obvinila ho z vraždy. Major místní kriminálky Francesco Silva označil vraždu za "smutný a politováníhodný čin". Obžalovaný farmář se z něho bude zpovídat před soudem v Idanha-a-Nova.

pepazdp ( 30. října 2010 11:55 )

.....kauz, ty seš důkazem vlastního omylu.....

zztop ( 30. října 2010 10:08 )

...už nějakou dobu tuším,že se jmenovaná musela narodit v kině ! VŠECHNO je jí jasné !

ctenar ( 30. října 2010 04:43 )

znásilnil Báru za její cancy v Plesku

1pravda1 ( 30. října 2010 00:47 )

že se nenarodí poloosel nebo poloslepice, to by pak byla tragedie, a taky škoda, že ho zavraždil farmář, mohl ho při šukačce trefit šlak a bylo by to jasné i spravedlivé.

mi1sa ( 29. října 2010 23:59 )

on si asi myslel že když je to z lásky že je to zdarma

Zobrazit celou diskusi