Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

VIDEO: Oddávající nadával svatebčanům do prasat!

Video se připravuje ...
Autor: INT, vk, Kšim - 
29. října 2010
18:16

Palmy, šumění blankytně modrého moře a bílé písčité pláže… Dovolená snů na Maledivách nadchla švýcarský pár natolik, že se rozhodl obnovit svůj manželský slib. Ne však ledajakým způsobem. Dvojice chtěla okusit něco z tamní tradice a na romantickém místě se nechala oddat v rámci místních zvyků. Z jejich svatby, která je vyšla na 23 tisíc korun, se ale nakonec stala noční můra.

Švýcarské turisty zviklala atmosféra Malediv natolik, že si chtěli podruhé říct Ano. Vše se seběhlo poměrně rychle, luxusní hotel, ve kterém byli ubytováni, totiž nabízel svatební servis a lákal na možnost „ruku v ruce obnovit manželství při západu slunce“.

Pak už najednou stál pár na pláži – ona v bílých šatech, on v obleku – kolem něj skrz rákos nakukovali zvědavci, jeden z přihlížejících se chopil kamery a začal celou slávu natáčet.

Zatím je relativně vše, jak má být, zamilovaní se dívají dlouze do očí, drží se za ruce… Jenže! Pak spustí proslov oddávající, který dvojici začne sprostě nadávat. A protože mu manželé nerozumí, jelikož proslov je v místní řeči, hrdličky jsou stále ponořeny v romantickém opojení a užívají si slastné okamžiky.

Ostatní však už tuší, že na téhle svatbě něco nesedí, ale nikdo z přihlížejících na sobě nedá nic znát. „Jste prasata!“ pronese oddávající v úvodu svého monologu. „Děti, které z vašeho manželství vzejdou, jsou odsouzeny k tomu, aby se staly bastardy,“ pokračuje.

Nevěstě civěli na prsa

„Nedívej se jí pořád na prsa,“ napomíná oddávajícího muž, který obřad natáčí. Ve finále jim je pak předložen rádoby úřední dokument v arabštině, který je ale ve skutečnosti pracovní smlouvou pro hotelové zaměstnance. Švýcarská dvojice je neustále urážena, zesměšňována, ale nemá o tom nejmenší ponětí. Když potom obřad skončí, kolemstojící jim ještě zatleskají a poblahopřejí k moc příjemnému okamžiku a oni si mohou vysadit na pláži palmu jako symbol své lásky.

Patnáctiminutové video končí. Hotelové zaměstnance pobavilo natolik, že ho jeden z nich dal na internet. Maledivské úřady byly po zhlédnutí videa v šoku a netradiční svatbou se už začala zabývat policie.

boball ( 30. října 2010 10:36 )

CHtěli extra buřty,tak je dostali.

orion190 ( 30. října 2010 10:15 )

"Vrah o morálce káže" pasuje na rusáky i tuto verbež

husqarnowicz ( 30. října 2010 07:16 )

Tihle čmoudi špinaví nám budou kázat o čistotě! Kdo byl někdy v nějaké islámské zemi, tak ví o tamější čistotě a pořádku svoje. Jsou to země nemakačenků,špindírů a náboženských fanatiků,aspoň tedy ve velké většině. Doufám,že jim tam teď znatelně poklesne turistický ruch,turisté mohou jezdit jinam,zemí,kde je moře,palmy a teplo je spousta. A ti místní přiblblíci by byli taky spokojeni,když by je tam žádní nečistí nevěřící psi neotravovali. Jen by zase jako dříve mohli žrát housenky,umývat se hrstí písku a vytírat si p.r.d.e.l.e prstem . A přitom by se mohli modlit třeba až do úplného zblbnutí.

anelam ( 30. října 2010 07:09 )

sluka ( 30. října 2010 06:53 )

nybrz u zdegenerovane tzv zapadni kultury, ktera se nam snazi vnucovat nesmyslne liberalni nazory. Ze zadny strom neroste do nebe se drive nebo pozdeji presvedci i ti, kteri nam tyto predstavy ockuji. V principu jde jen on "zapadni akceptanci" pomoci ktere nam nasi "chlebodarci" nastehuji do Evropy miliony asiatu a africanu. Tim se staneme dokonale ovladanou masou pro nase vyvolene panstvo.

Zobrazit celou diskusi