Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Trapas v Indii: Camillu zaměnili za princeznu Dianu!

Autor: INT, mivr, gamk - 
6. října 2010
14:58

Organizátoři Her britského společenství, které se poprvé konají v indickém Dillí, mají jeden trapas za druhým, a to se začalo teprve v neděli. Ten poslední stál zato. Suresh Kalmyci, předseda organizačního výboru Her, byl při zmateném projevu doslova vypískán přihlížejícími, za nehorázné přeřeknutí. Tvrdil, že se do Dillí dostavila princezna Diana. Ta ale zemřela před třinácti lety!

Suresh Kalmyci se asi pořádně zapotil, když vyřkl osudnou větu: "Ano, princezna Diana tu byla." V tu chvíli diváci začali zlověstně pískat. Předsedovi Her vzápětí došlo, jaké chyby se dopustil, a hned se opravil: „Byl tu princ Charles a vévodkyně z Cornwallu.“ To ale vypadá, že dokonce ani neví, jak se jmenuje současná partnerka britského prince Charlese!

Princezna Diana přitom tragicky zahynula během autonehody v roce 1997. Princ Charles měl s Camillou poměr už během manželství s Dianou. Po princeznině smrti se s dlouholetou milenkou začal objevovat i na veřejnosti a nakonec se vzali. To Británie dlouho nemohla rozdýchat.

Manželé Charles a Camilla trapný indický incident nekomentovali. Momentálně jsou ještě v Indii, kde se zdrží do čtvrtka. Princ Charles tam totiž projednává obchodní spolupráci Británie a Indie a také tam řeší problémy změny klima.

Problémy, kam se člověk podívá

Hry započaly v neděli a "drobné přeřeknutí" není první věcí, o které se mluví s negativním podtónem. Lidé si například stěžovali, že jsou velké fronty na vstupenky. A to je zvláštní, protože účastníci soutěží předvádí nejlepší výkony ne před tisíci diváky, ale spíše před desítkami.

"Indie se hodně snažila, aby se Hry konaly právě tady. Teď to ale vůbec nevypadá dobře. A lidé dělají, že se jich to netýká," řekl blízký zdroj.

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi