Úterý 7. května 2024
Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství
Zataženo, déšť 15°C

Prarodiče prodávali vnučku k sexuálním hrátkám

Prarodiče zničili život malé holčičce.
Prarodiče zničili život malé holčičce.  (Autor: Profimedia.cz)
Autor: ČTK, oj - 
20. září 2010
17:03

Rakouští prarodiče prý několik let prodávali svoji nyní patnáctiletou vnučku k sexuálním hrátkám, když k nim jezdila na prázdniny. Oba skončili ve  vazbě spolu s dvěma dalšími sousedy. Jeden ze zadržených je bývalý soudce.

Děvče je z Horních Rakous a jezdívalo na prázdniny k prarodičům do Štýrského Hradce. U nich bylo prý od svého předškolního věku týráno a znásilňováno několika muži. Násilníci holčičku údajně například pálili cigaretou. Dívka podle zpráv z médií tvrdí, že byla k sexuálním hrátkám prodávána. Viděla prý, jak se předávaly peníze. Zneužívání se údajně odehrávalo i v Horních Rakousech, když rodiče nebyli doma a děvče hlídali prarodiče.

Mezi zadrženými je bývalý soudce

Kriminalisté provedli několik domovních prohlídek. Státní zastupitelství ale neupřesnilo, kolik jich bylo a u koho. Po nich putovali do vazby čtyři lidé, mezi nimi i bývalý soudce, potvrdil mluvčí státního zastupitelství Manfred Holzinger. Zda jsou v případu ještě jiní podezřelí, neupřesnil. Další informace nechtěl s ohledem na ochranu oběti sdělovat.

Děvče je nyní na psychiatrické klinice v Linci. Před zhruba dvěma týdny se svěřilo jedné pečovatelce. Lékaři poté podali trestní oznámení kvůli podezření ze zneužívání. Podle doktorů dívku trápí extrémní psychická zátěž, kterou vyvolaly silné traumatické zážitky. Stav děvčete by měl teď prozkoumat soudní znalec.

Právník: Dívka lže!

Podle právníka, jenž zastupuje bývalého soudce, dívka lže. Advokát Wolfgang Moringer dívčinu výpověď označil za "politováníhodné sexuální fantazie psychicky nemocného děvčete". Věří, že se nevina jeho klienta záhy prokáže. U dívčiných prarodičů byl nyní sedmdesátiletý soudce prý jen jednou. "Děvče tvrdí, že můj mandant nosí vousy. Ten ale rozhodně po celý svůj život chodil hladce oholen," řekl deníku Kurier Moringer. Podle něj dívka jezdila k prarodičům spolu se svými dvěma sestrami, které si žádných sexuálních výpadů nevšimly. Vypověděla i o páté podezřelé osobě, o které se zatím neví, dodal právník.

peva55 ( 8. října 2010 17:02 )

Četli jste někdy knížku Už nejsem vaše dcera? Bylo to sepsáno podle skutečných událostí v Německu. To byl hnus. V životě už tu knihu nechci vidět.

egal ( 23. září 2010 09:37 )

a k čemu ti to všechno je? pojedeš snad do východní říše něco řešit? počkáme na zprávy

milo ( 21. září 2010 09:14 )

a na názory malých dětí se z vysoka s.e.r.e....Sotva by si "malá" holčička vymyslela tak promyšlenou lež jen proto, aby byla zajímavá...tohle mi hlavička fakt nebere...každopádně jí měli udělat gynekologické vyšetření, při kterém se zjistí zda je ještě panna a popřípadě jakým způsobem došlo k pohlavnímu styku, to všechno se při vyšetření dá zjistit, jelikož při znásilnění je pochva pohmožděná. A že její sestry byly ušetřeny? Třeba nebyla jejich typ, malé holčičky pedofili přitahují víc než odrostlé holky v pubertě, malé holčičce nikdo neuvěří...proto si jí vybrali. Doufám, že holčička vyhraje, prarodiče strčí i s těma pedofilama do jedné cely a můžou se tam obšťastňovat do konce svých dnů z.m.r.d.i....takový h.o.v.n.a. bych střílela na počkání

prezza ( 21. září 2010 06:08 )

V Rakousku je to běžná věc.Tak čemu se divit. Kdo ví, jestli ten právnik není pedofil. Od národa, který zplodil Hitlera se neni co divit. Hlavně, že jim vaději atomové elektrárny.

kendex ( 20. září 2010 20:04 )

Když je někdo vysokoškolák neznamená, že nemůže být úchyl. Spousta spořádaných rodin navenek se chová hnusně.

Zobrazit celou diskusi