Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Bratislava: Při šílené střelbě zemřel i Jožko (†12)

Mezi oběťmi šíleného vraha byl i dvanáctiletý chlapec
Mezi oběťmi šíleného vraha byl i dvanáctiletý chlapec  (Autor: Čas.sk)
Autor: oj, josK - 
2. září 2010
14:52

Aktualizováno:  Při identifikaci obětí masakru na Slovensku došlo k dalším šokujícím zjištěním. Ukázalo se, že při masakru zemřel i dvanáctiletý Jožko Slezák, který byl dosud pohřešovaný.

Při řádění šíleného vraha se samopalem, který vyvraždil romskou rodinu v Bratislavě, zemřel i dvanáctiletý Jožko Slezák, který byl dosud pohřešovaný. Policie to údajně zjistila až při identifikaci obětí.

"Byl to usměvavý a veselý chlapec," řekl slovenskému serveru Pluska.sk jeho strýc Miro. Hezky na něj vzpomínají i jeho spolužačky Monika a Lucia. „Byl do mě zamilovaný. Říkal mi, že mě miluje,“ tvrdí Monika. „Ve škole nás rozesmíval havajským tancem a odzemkem,“ vzpomíná Lucia. Jožko prý ve škole nijak nevinikal, a proto propadl. Nebýt tragické události, nastoupil by dnes do páté třídy.

Šílence zabili policisté!

Podle prezidenta slovenské policie Jaroslava Spišiaka brutálního bratislavského vraha Ľubomíra Harmana (†48) zabila policejní kulka. Potvrdila to pitva.

Policista střelil vraha do levé části hrudníku. Tato rána byla smrtelná, přestože muže nezabila okamžitě. Aby si muž zkrátil svoje utrpení, střelil se do hlavy.

Mezi oběťmi šíleného vraha byl i dvanáctiletý chlapec Mezi oběťmi šíleného vraha byl i dvanáctiletý chlapec | Čas.sk

Video, jak vrah číhal na své oběti

Mladík, který si přál zůstat v anonymitě, natočil záběry z okna domu, ve kterém muž vraždil. V jejich vchodu se nikdy nic dramatického nestalo, šedivého muže s bradkou viděl poprvé. „Nejprve se mi zdálo, že slyším vybuchovat petardy. Až když jsem viděl toho muže střílet, bylo mi jasné, že je to vážné,“ říká mladík.

vikmari ( 3. září 2010 19:01 )

Souhlasím.

drazor ( 3. září 2010 18:10 )

aprilia ( 3. září 2010 10:01 )

aprilia ( 3. září 2010 09:57 )

vcelku pobaví když autor ve větě o školním prospěchu sám udělá hrubku ! Takže ve slově vynikat se píše opravdu tvrdé Y po v i když možná "vinikáte" v něčem jiném než češtině.

arcaben ( 2. září 2010 21:21 )

Samozřejmě opravaOKUD ne AŽ

Zobrazit celou diskusi