Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Zabil mou dceru a pak mi zatelefonoval!

  • Autor: cas.sk,mivr - 
    6. 8. 2010
    11:45

    Hrál divadlo, jak zoufale hledá ztracenou přítelkyni. Telefonoval její matce a ptal se, jak může pomoci. Přitom ji brutálně uškrtil a zahrabal do jámy. S neuvěřitelným cynismem si počínal ryšavý podivín Martin H.r (19), který zavraždil Slovenku Moniku Š. (+23).

    "Když byla Monika nezvěstná, o víkendu mi volal. Ptal se, jak by mi mohl pomoci, nebo jestli je možné nějakou pomoc zařídit. Ještě na facebook napsal: Moniko, ozvi se policii," svěřila se zhroucená matka zavražděné Moniky.  Dodala, že také tušila, že se její dceři něco stalo, protože když někde zůstávala přes noc, dala domů vědět.

    "Bylo to velmi dobré děvče, nebyly s ní žádné problémy. Měla jen tři vztahy a všechny byla dlouhodobé. Od patnácti do sedmnácti, potom rok a poslední trval tři roky – rozešli se před Vánocemi," tvrdí Moničina matka se slzami v očích a dodává, že dcera se se svým vrahem znala delší čas, seznámila je dívčina mladší sestra Aneta. "Fotil je obě v parku, Monice se líbil," řekla.

    "Nejhorší byly dny, kdy byla nezvěstná. Teď ji mohu alespoň pochovat. Díky Bohu, že není v té zemi," řekla Jana Šmidtová (42)," matka zavražděné Moniky. Mladý vrah se policii nejprve přiznal, že Moniku uškrtil. Dokonce policisty zavedl na místo, kde dívku pochoval. Teď ale tvrdí, že si vraždu nepamatuje. a že když uviděl její tělo, tak se ji snažil oživit. Za vraždu mu hrozí až 20 let za mřížemi.

    Milovala ho a on ji zabil

    "Údajně to udělal ve stresu. Dcera mu prý řekla, že na něj něco ví. Ale vždyť kvůli tomu se nevraždí! My sami to nechápeme. A když jsme potom četli, že si psali na facebooku, že se v noci sejdou… Až mi vyskočila husí kůže. Ona ho milovala, nečekala od něho nic zlého," říká matka s pláčem. Jana Šmidtová ještě neví, co by obviněnému řekla. "Vím, co bych mu nedokázala odpustit. To, že mi lhal, a přitom věděl, že je mrtvá!" (cas.sk)

vinnetouvi ( 22. srpna 2010 00:32 )

Tak nejdřív píšou, že je seznámil Face, pak zase že mladší sestra Aneta - tak kdo vlastně?

dobrotka ( 7. srpna 2010 03:45 )

A jak by ses dostal k nemu do vezeni?

Shelby16 ( 7. srpna 2010 00:35 )

udělat to tam, tak už by se v Jeepu v životě neprojel !

krokodyl ( 6. srpna 2010 20:12 )

UDELAT TO MEMU SYNOVI ci dceri, tak uz ten mladik nezije...

Zobrazit celou diskusi