Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Šťastní Gruzínci: Vládne jim striptérka!

Z téhle fotografie média uzuzují, že ministryně byla striptérka. Kobaliová stojí uprostřed.
Z téhle fotografie média uzuzují, že ministryně byla striptérka. Kobaliová stojí uprostřed.  (Autor: Facebook)
Autor: oj - 
29. července 2010
22:04

Ruská média tvrdí, že nenáviděný prezident Michail Saakašvili dosadil na post ministryně pro ekonomiku striptérku. Osmadvacetiletá Gruzínka Věra Koaliová se prý živila tancem ve striptýzovém baru. Důkazem má být fotografie na jejím profilu na Facebooku, na níž pózuje se svými kamarádkami.

Inkriminovanou fotografii otiskly jedny noviny v Gruzii. Nová ministryně na ní pózuje se svojí sestrou a třemi kamarádkami. Podle ruských médií byl snímek pořízen ve striptýzovém klubu ve Vancouveru.

Kobaliová veškerá nařčení odmítá. Fotografie je prý téměř deset let stará a nebyla pořízena ve Vancouveru ale na Floridě. . „Je to moje stará fotka z dob studií, nevím, co je na tom špatného,“ uvedla odhodlaně ministryně.

Kobaliová, rozená Gruzínka, která žila 15 let v Kanadě, nemá žádné zkušenosti v politice. Se Saakašvilim se údajně potkala během olympiády ve Vancouveru, ten si ji oblíbil a na post ministryně pro ekonomiku prostě dosadil.

radan65 ( 31. července 2010 12:32 )

pristup, divcina jiste jiz od 14sti vi jak to chodi v hospodarstvi zastrci - zaplati nezastrci-taky zaplati k tomu slouzi pastevci ci kdo a hospodarstvi v malem stejne jako ve velkem musi klapat nebo aspon cvachtat

evolucius ( 29. července 2010 23:22 )

Tohoto přesně jsem se bál aby se nedělo tady,...to je ten špatně pochopený ženský princip v politice...byli jsme tomu dost blízko...no, snad už se pohybujem v jiném levelu...Gruzínci jsou asi fajn lidi,ale já doufám že jsme trochu jinde,alespoň tu nefrčí huba plná zlatých zubů,jako důkaz bohatství...to si neumim představit ty zdejší hochštaplery a masírky...jak by to cenilo zuby v Blesku...*)

Zobrazit celou diskusi