Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zadrželi další sexy ruskou špiónku

Co prováděla v USA krásná Anna?
Co prováděla v USA krásná Anna?  (Autor: youtube.com)
Autor: INT, mivr - 
28. července 2010
11:31

Se sexy ruskými špiónkami se roztrhl pytel! Američtí federální agenti zadrželi na letišti v New Yorku Annu Ferman (24), která se pokoušela vyvézt ze země špičkové optické zaměřovače s možností nočního vidění Raptor 4X a dvě další technické vychytávky.

Dohromady měly zadržené věci cenu 15 000 britských liber (asi 450 000 korun). Aby je mohla vyvézt legálně, musela by mít speciální povolení od vlády. To ovšem neměla. Co je tedy Anna zač?

Mladá žena tvrdí, že je chtěla darovat manželovi, který žije v Moskvě. Údajně je chtěl prodat místním myslivcům. Proč tedy setřela identifikační čísla přístrojů? Ferman byla obviněna z pokusu o nezákonný vývoz zbrojních technologií z USA. Propuštěna byla na kauci padesát tisíc dolarů.

Současně je blonďatá kráska držena v domácím vězení v Dallasu. Její pas byl zkonfiskován. Ještě tento měsíc ji v New Yorku čeká soudní řízení.

Jedna parta?

Americká média ji hned označila za ruskou špiónku. Přitom podle agentury Dallas News nemá Anna s Ruskem téměř nic společného. Narodila se v Lotyšsku a žila v Americe. Jen její manžel bydlí v Moskvě. Jaké má její muž občanství a povolání však agentura nezveřejnila.

Amerika ji hned začala přirovnávat k Anně Chapman, ruské špiónce, která byla nedávno zadržena a spolu s dalšími devíti ruskými zvědy poslána zpět do Ruska. Je jen náhoda, že se tak těsně po sobě objevily dvě sexy ruské špiónky?

gogo ( 28. července 2010 13:30 )

je ještě něco co nemá přízvisko sexy ?

radan65 ( 28. července 2010 11:48 )

nechce rusko vedet nejake duverne informace aj ode me? posilejte je ke me vsechny jo-o? treba co budu varit v sobotu vych vybreptal hnedle ve dverich a kam chodim na pivko taky rozvedcici zlobive

Zobrazit celou diskusi