Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Motorkář Putin chválil špiony

Jsem jedním z vás, snažil se Putin přesvědčit sedm tisíc motorkářů na srazu v Sevastopolu
Jsem jedním z vás, snažil se Putin přesvědčit sedm tisíc motorkářů na srazu v Sevastopolu  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK, ot, jak - 
26. července 2010
05:45

Na tříkolce Harley-Davidson, v černých brýlích, černých džínách a černé košili s vykasanými rukávy. Prostě jako »pořádný tvrďák« přijel ruský premiér Vladimir Putin (57) na sraz motorkářů v Sevastopolu.

„Zdravím vás, bratři,“ zvolal a dav sedmi tisíc motorkářů šílel. Když pak prohlásil, že motorka je symbolem svobody, shromáždění řvali nadšením. Putin si vždy pěstoval image ostrého hocha. A nikdy se také nezbavil myšlení někdejšího špiona. Není proto divu, že i teď pochválil deset ruských agentů, kteří byli nedávno vyhoštěni z USA.

Dokonce se s nimi sešel. „Nemám žádnou pochybnost o tom, že je čeká zajímavá, světlá budoucnost,“ řekl poté. S vyhoštěnými špiony si premiér prý zpíval sovětské písničky a řekl jim, že jejich práci obdivuje. Ten, kdo je zradil, zaplatí podle něj velkou cenu. „Zvláštní služby žijí podle vlastních zákonů a každý ví, jaké ty zákony jsou,“ Putin ale odmítl říci, zda Rusko chystá odvetu.

hd22 ( 26. července 2010 09:53 )

je to borec. Ale ta tříkolka navíc tovární Harley Davidson, to ho trochu snižuje. Měl si vzít normální HD electru glide, je sice trochu těžší, ale on by to zvládl.

Zobrazit celou diskusi