Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Matka se přiznala: Simonka (3) mi spadla do řeky!

Autor: cas.sk, oj, jos, rvs - 
2. července 2010
18:05

Matka pohřešované slovenské holčičky Simonky (3) přiznala, že jí dcera spadla do řeky! Uvedl to slovenský server Čas.sk. S tímto děsivým přiznáním přišla Martina Švencová až po několika verzích výpovědi. Po pětihodinovém výslechu na policii se zhroutila a nyní je v péči psychiatrů.

"Matka se přiznala, že byla s dcerkou na břehu Váhu, ta uklouzla a spadla do řeky," uvedl pro slovenský server Čas.sk krajský policejní šéf Bystrík Stanko. Vyšetřovatelé nyní začali matku stíhat za trestný čin opuštění dítěte. Po výslechu se matka zhroutila a policisté ji museli odvvézt k lékaři. Policistům řekla, že do řeky chtěla po nehodě skočit i ona. Je možné, že matka byla ve chvíli pádu holčičky do Váhu opilá.

Martinu Švecovou (35) s malou dcerkou zachytila průmyslová kamera na břehu Váhu v pondělí večer okolo deváté hodiny! Záchranáři našli tělo Simonky v sobotu ráno právě na břehu Váhu.

Simonka (3): Jaký je její osud? Simonka (3): Jaký je její osud? | Nový Čas

Od začátku vyšetřování matka Martina Švecová uváděla policii ve zmatek svými nevěrohodnými výpověďmi, které se každý den měnily.

Matka lhala o dceři

Martina Švecová v jedné ze svých výpovědí uvedla, že zjistila zmizení Simonky ve 20.30. Policie v poslední době pracovala se dvěma vyšetřovacími verzemi: buď se Simonce něco stalo u řeky, anebo ji matka prodala.

Pátrací složky pokračují v Hlohovci a okolí v intenzívním hledání. Prohledávají zejména břehy řeky Váhu. Policie také hledá svědky, kteří viděli matku se Simonkou na břehu Váhu v pondělí večer mezi 20:45 a 22:00.

Co už matka tvrdila590874:gallery:true:true

1. Matka:
Byly jsme na hřišti. Klouzala se na klouzačce a najednou tam nebyla.

2. Matka:
Byly jsme na hřišti, bouchla jsem se do kolena a upadla. Když jsem se postavila, Simoka tam nebyla.

3. Matka:
Byly jsme na hřišti, omdlela jsem. Když jsem se probrala, Simonka nikde nebyla.

6. Matka:

V pátek odpoledne matka na policejní stanici uvedla, že dcera spadla do Váhu!

5. Dědeček děvčátka:
Moji dceru na hřišti někdo omráčil, nebo omdlela. Když se probrala, vnučka tam už nebyla.

Podobný případ se stal před devíti lety v Kladně!

592150:gallery:true:true

Otřesný příběh na Slovensku silně připomíná případ, který se stal v roce 2001 v Kladně. Helena Čermáková tehdy nahlásila zmizení své pětileté dcerky Terezky. Po třech týdnech intenzivního , ale marného policejního pátrání se matka pokusila o sebevraždu skokem z okna.

Nakonec vyšla nejevo děsivá pravda. Matka v opilosti svou dceru zalehla a ve strachu z trestu se pokusila se zahladit stopy. Tělíčko mrtvé dcerky odnesla do lesa, kde se ho pokusila spálit a posléze ho zahrabala. Policisté nakonec pozůstatky tragicky zesnulé holčičky našli a Helena Čermáková si odseděla tři roky vězení.

Simonka Švecová je nezvěstná od pondělka. Před neštěstím rodiče s dcerou přišli v pondělí večer do tamního hostince. Otec Andrej (52) koupil Simonce nanuk a matka s dcerou pak odešla na hřiště a poté na břeh řeky.

Rodina opilců?

Podle sousedů pochází Simonka ze sociálně slabé rodiny a oba rodiče se často opíjejí. V Hlohovci se nyní také šeptá, že před čtyřmi dny byl z vězení propuštěn muž, který před dvaceti lety nedaleko místa, kde se Simonka ztratila, znásilnil dvě děvčátka...

Co si o zmizení Simonky myslí jasnovidka? Čtěte zde!

Zdroj: Čas.sk


pettla ( 6. července 2010 13:54 )

zadna matka,jen obycejna VRAZEDKYNE!!!!!!Umyslne zabiti,navic chlast a lhani..dala bych ji provaz!!! Navic me kdyby dite spadlo do vody,okamzite tam skocim,matersky pud,i za tu cenu ze se taky utopuim..ona tam neskocila!!nechala ji tak.napospas a dokazala se divat na to,jak se vlastni dite topi!!!!!pak udelala hysterickou a milujici matku a cele dva narody nechala cca 5 dni zit v tom,ze ona je milujici matka a ze ji dite nekdo unesl...Cizi zavineni se neprokaze...jak by taky mohlo..stacilo ze ji tam 100%hodila!!!

adam55 ( 3. července 2010 19:36 )

makmark ( 3. července 2010 18:47 )

Stopa se už asi nenajdou, ale kdyby ta holčička sama spadla do vody, tak aspoň křik by někdo zaslechl. Podle mého názoru to byli dva s vymaštěnými mozky a dítě je otravovalo, živit a starat se o něj MUSELI, na chlast nezbýval čas a ani peníze, tak s e ty dvě hlíny zbavili toho s prominutím svého "parazitka" a je mi z toho divně u žaludku.

jsemmartina ( 3. července 2010 13:23 )

malej dohled, chlast má přednost, a pak se naříká. Takových sociálek je moře, jen se podívejte kolem sebe.

jsemmartina ( 3. července 2010 13:20 )

Nekomplikuj to...prostě se ožrala, a děcko neuhlídala...a pokud to sleduješ, tak pár policajtů si na tom chtělo spíš udělat kariéru...

Zobrazit celou diskusi