Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Liška vážně zranila dvě malé děti!

Ilustrační foto
Ilustrační foto  (Autor: ČTK)
Autor: ČTK, rvs - 
7. června 2010
11:08

Liška pokousala dvě devítiměsíční dívky ve východním Londýně. Napadla je večer ve spánku v ložnici. Policie oznámila, že dvojčata jsou ve vážném, ale stabilizovaném stavu.

Podle dosavadních informací se liška v Homertonu ve východním Londýně v sobotu večer proplížila otevřenými dveřmi ze zahrady do ložnice v prvním patře. Rodiče se během incidentu dívali na televizi. Obě děti jsou zraněny na pažích a na obličeji a zůstávají v nemocnici. Po útoku byly v zahradě domu umístěny pasti. Do jedné z nich se v neděli večer chytila liška, která byla utracena.

V britských městech lišky běžně žijí, ale útoky na lidi jsou naprosto výjimečné a odborníci jsou k takovým zprávám skeptičtí. Odhaduje se, že v britských městech žije asi deset lišek na čtverečním kilometru. Jediným dokumentovaným případem útoku lišky ve městě byla v srpnu 2004 osmaosmdesátiletá důchodkyně v Edinburghu, kterou kousla liška do nohy, když šla žena pozdě večer do zahrady nakrmit kočku.

lobotom ( 8. února 2011 15:29 )

tak oni maji otevřený dveře a hrozně se diví že jim tam něco vleze, řeší to pastmi a likvidací, idioti, přeji aby se jim tam chytly vlastní děti nebo oni sami

Zobrazit celou diskusi