Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 22°C

VIDEO: Chůva tloukla a fackovala svěřené batole!

Video se připravuje ...
Autor: INT, val - 
8. dubna 2010
22:03

Třiapadesátiletá chůva opakovaně ubližovala svěřenému jedenáctiměsíčnímu chlapci. Fackovala ho a tloukla do něj! Šílené chování ženy odhalila skrytá kamera. Za brutální zacházení hrozí ženě až 20 let vězení!

Chůva chlapce, Jeannine Campbellová, je obžalovaná z opakovaného bití svěřeného jedenáctiměsíčního chlapce. Protože mezi jednotlivými útoky byly až půlhodinové přestávky, čelí hned čtyřem žalobám. Celkem může být odsouzena až k dvaceti letům vězení. Zprávu přinesl server iDnes.cz.

Násilnické zacházení s malým chlapcem odhalila až skrytá kamera, kterou umístil do domu otec dítěte. Nainstaloval ji poté, co si všiml chlapcova monoklu, který chůva sváděla na jeho staršího bratra.

Po shlédnutí prvních záznamů otec okamžitě ženu propustil, protože jen sledovala televizi a o dítě nedbala. Kruté pokračování shlédl až později.

Manžel i sousedé jsou chováním Campbellové naprosto šokováni. "Pokud je čin takto zaznamenán na video, tak není žádná možnost jak to vysvětlit," řekla žalobkyně Jessica Trudeauová. Omluvu takového činu označila za naprosto absurdní.

milo ( 20. dubna 2010 08:10 )

že tu píču nezabil hned jak si to pustil....kdybych viděla někoho jak takhle zachází s mým dítětem, vyhodila bych jí z okna....ani neexistuje slovo, které by dokázalo popsat to individum na videu...jsem pro fyzické tresty dětí, ale jen když si to zaslouží....za tohle bych jí urvala pazoury zaživa krávě

djaba ( 12. dubna 2010 22:07 )

arcaben ( 10. dubna 2010 14:06 )

(v menopauze)Tak po tomhle bijáku obdivuji,že se otec děcka udržel a nevykostil ji!!Do krimu s ní a tam jí to holky předvedou v plné parádě!!Štěstí,že to prcek přežil bez větší úhony.

pepazdp ( 9. dubna 2010 21:51 )

djaba ( 9. dubna 2010 21:12 )

To byl místní dialekt , voe .

Zobrazit celou diskusi