Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Camilla zadkem srazila chlapečka (3)

Autor: INT, šim - 
20. listopadu 2009
13:51

Camilla (62), vévodkyně z Cornwallu a druhá manželka prince Charlese, se snaží vyvolat dojem, že je milující babičkou. Ne vždycky se jí to ale daří...

 

V rámci budování této image se snaží k dětem dostat hodně blízko, někdy dokonce úplně nejblíže. Coby prezidentka charitativní organizace Barnado’s ve čtvrtek navštívila centrum pro rodiny s dětmi v severozápadním Londýně.

Na její návštěvu určitě dlouho nezapomene tříletý Jerrod Ofori Asenso. Vévodkyně ho totiž přišpendlila svým aristokratickým pozadím k dřevěné zídce.

Malý Jerrod se snažil kolem Camilly protáhnout, v ten moment se ale vévodkyně ohnula, aby oslovila jinou holčičku, a malér byl na světě. Jerrod to odnesl pořádnou boulí na hlavě a přítomní fotografové pikantními snímky.

sharp ( 20. listopadu 2009 18:31 )

To snad ne ? Může zato že ta ... je neohrabaná a nepozorná ? Ta s tím královským pozadím není oblíbená a snaži se o přízeň, ale to se jí nikdy nepovede. To co sejí za svůj živoz podařilo, se už nedá napravit. Nechápu, co na ní Charles vidí.

dearali ( 20. listopadu 2009 14:54 )

malej fakan se neumi chovat, jsou jako z utrzeneho retezu, tak to maji....dnesni vychova deti, je uplne jinde, nez byla za nas!...vubec toho fakana nelituji..

numelana ( 20. listopadu 2009 14:09 )

chudák kluk,to určitě nezapomene že byl přitisknut královskou p.r.d.e.l.í.na zeď.chichi

Zobrazit celou diskusi