Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Vykastrovala otce: V dětství ji znásilňoval!

Autor: INT, so - 
15. listopadu 2009
18:59

Celé dětství byla nesnesitelně týrána a sexuálně zneužívána svým otcem. Pak vzala Američanka Brigitte Harris (nyní 29) sama do ruky spravedlnost. Tyranského otce (†55) připoutala k židli a vykastrovala ho.

Teď byla přes protesty veřejnosti newyorským soudem poslána na 5 až 15 let do vězení.

Takové dětství si nikdo nedovede představit! Brigitte byla vlastním otcem Ericem Goodridgem mlácena a znásilňována od tří let. Všechny krutosti vydržela, ale následkem toho, co prožila, se z ní stala troska. Její zloba k otci vyvrcholila na začátku roku 2007, kdy se dověděla, že Goodridge chce vzít všechna vnoučata a vrátit se s nimi do rodné Libérie.

Brigitte si nedovedla představit, že by ty děti prošly stejnou zkušeností jako ona, a začala jednat. Na internetu si koupila skalpel, počkala si na vhodnou chvíli a 28. července otce napadla. Když ho přemohla, přivázala ho pouty k židli a do úst mu strčila ručník. Pak mu uřízla penis a spálila ho. Pak se přihlásila na policii.

„Nechtěla jsem ho zabít. Jen jsem mu chtěla vzít jeho mužství, aby nemohl pokračovat ve zvrhlém chování,“ bránila se Brigitte před soudem. Na její podporu bylo zorganizováno několik demonstrací a organizace na ochranu žen požadovaly, aby byla osvobozena a mohla se léčit na psychiatrii.

Soudce Arthur J. Cooperman byl ale nekompromisní a poslal ji na 5 až 15 let za mříže. Ženě přitížilo, že její oběť zemřela na udušení, protože měla v ústech roubík z ručníku. Brigittin právník Arthur Aidala se odvolal, její šance na snížení trestu jsou však prý minimální

richen ( 15. dubna 2011 23:10 )

škoda, že to nesoudila žena - chápala by to líp a trest by určitě byl nižší. Ona trpěla roky a on jen chvilku...každému takovému zvrhlíkovi bych tu jeho chloubu dala na špalek - za to týrání ještě malý trest...

chihero ( 16. listopadu 2009 15:50 )

Ona to holka udelala spatne ... Ja bych mu toho ptaka urizla a strcila bych mu ho do huby a ho sezere. A kdyby se takhle udusil ... no a co?? Chcipak jeden ... Ona udelala spravne ... chtela ochranit dalsi deti. Ja bych jednala uplne stejne

lhotanka14 ( 16. listopadu 2009 09:28 )

Jo to chápu ale jak se tím mohl udusit?...Udoušet ho ale nemusela...

lhotanka14 ( 15. listopadu 2009 22:30 )

...Dyt ona to všechno musela trpět...a když už chtěla pomoci nejen sobě tak i ostatním...udělala správně!...Ikdyž strčit mu do pusy ručník asi nebyl nejlepší nápad (ae nechapu jak se mohl udusit - měl eče nos ne?). Ae myslim že odvahu ,,utentit´´ mu penis byla stvořena sexuálním šikanováním od otce. Měl co chtěl! A ona by opravdu mohla dostat menší trest...!!!

Zobrazit celou diskusi